Video: Wild dansende Marieke Elsinga krijgt haar ritsje nauwelijks dicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een flinke bak energie. En dat zie je wel terug op deze wilde video. Alleen kreeg Marieke haar ritsje niet dicht.

Knappe presentatrice Marieke Elsinga danst er wilde op los

De aantrekkelijke brunette weet wel hoe ze zich moet vermaken. Ze gaat graag wild dansend de dansvloer op om ervoor te zorgen dat de andere mensen op de dansvloer de tijd van hun leven hebben. Want kijken naar een dansende Marieke maakt voor veel mensen hun dag goed. Ook in de studio van QMusic danst Marieke er wild op los. Ze heeft daar ook het perfecte pakje voor uitgekozen. Maar er is wel een klein probleem met dat pakje. Hij gaat maar heel erg moeizaam dicht. Kijk maar even mee!

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke en haar rits hebben ruzie

Natuurlijk is Marieke Elsinga een ontzettend knappe dame, kijk maar naar haar goed gevormde . Dat betekent dat bijna elke outfit Marieke goed staat. Maar soms gebeurt er iets waar Marieke zelf ook niet helemaal op voorbereid is. De outfit die Marieke draagt voor de clip die ze opneemt is natuurlijk wel erg mooi, maar hij kan alleen niet helemaal dicht. Marieke heeft flink ruzie gehad met de rits. Want de knappe brunette krijgt het met haar prachtige vormen maar niet voor elkaar om haar strakke pakje dicht te krijgen. Dat is voor haar volgers op zich niet zo erg. Die vinden dat wel best.

Marieke Elsinga maakt een ontzettend fout clipje

Maar Marieke Elsinga staat natuurlijk niet zomaar te dansen en te springen. Daar is wel een reden voor. Dat komt namelijk vanwege het Foute Anthem dat Mattie en Marieke bekend mogen maken. En dit keer is het Foute Anthem bedacht door niemand minder dan rapper Donnie. Samen met Chantal Janzen heeft hij een heerlijk nummertje gemaakt. En daar hoort natuurlijk ook gewoon een lekker fout clip bij. Mattie en Marieke wilde daar natuurlijk wel in meespelen. En daarom mocht Marieke haar prachtige pakjes aantrekken en zo wild heen en weer springen. Benieuwd naar het nummer? Je kan het hieronder luisteren. En dat is absoluut de moeite waard, want het luistert heerlijk lekker weg.

Alleen Donnie krijgt het voor elkaar een Après Ski nummer te maken in de zomer

Natuurlijk is het alles behalve logisch om in de zomer een nummer te maken wat ook op de Duitse en Oostenrijkse pistes gedraaid kan worden. De meeste Nederlanders hoeven voorlopig nog even niet aan sneeuw te denken. Maar rapper Donnie dacht daar duidelijk anders over. Die was van mening dat een Après Ski nummer in de zomer prima kon. Maar dan had hij wel wat hulp nodig. Met knappe dames als Chantal Janze en Marieke Elsinga aan zijn zijde kon Donnie niet meer mis. En zo werd het heerlijk foute nummer geboren. Je zal deze de komende tijd nog wel veel gaan horen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...