Video: Wijnaldum onder vuur: Hélène Hendriks vindt interview nergens op slaan!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wijnaldum werd tijdens een interview met Noa Vahle flink aan de tand gevoeld over gevoelige onderwerpen. Hélène Hendriks en de mannen van Vandaag Inside vinden zijn antwoorden werkelijk nergens op slaan!

Wijnaldum werd na een training bij het Nederlands elftal geïnterviewd door Noa Vahle. Zij stelde erg kritische vragen aan Wijnaldum. Wijnaldum is erg van het maatschappelijke. Zo neemt hij het mensen erg kwalijk als ze racistisch zijn, of discrimineren. Nu gaat hij zelf voetballen in Saudi Arabië, waar veel misstanden zijn over mensenrechten. Dit trok een beetje scheve gezichten. Noa Vahle heeft hem hier tijdens een interview even flink over aan de tand gevoeld. Wijnaldum had hier veel moeite mee, want zijn antwoorden en de vergelijkingen die hij gaf sloegen helemaal nergens op. Hélène Hendriks en de mannen van Vandaag Inside houden hem dan ook een beetje voor de gek. Derksen noemde Wijnaldum zelfs een domoor! Wil jij de video bekijken? Klik dan hier! Of lees even verder om te zien waar het interview precies over ging.

Wijnaldum krijgt lastige vragen tijdens interview

Tijdens het interview krijgt Wijnaldum dus lastige vragen gesteld door Noa. Zo vraagt Noa of hij het snapt dat er scheve gezichten worden getrokken, omdat hij ondanks zijn maatschappelijke aanwezigheid over racisme en discriminatie, toch naar Saudi Arabië gaat. Daar worden namelijk toch veel mensenrechten geschonden. Hier geeft Wijnaldum een hele rare vergelijking, die eigenlijk nergens op slaat. Zo zegt hij dat mensen dan ook niet in Nederland zouden kunnen voetballen, door de toeslagenaffaire. Hélène zegt dat Wijnaldum hier toch wel even beter over had na kunnen denken. Dit antwoord is natuurlijk gewoon pure onzin. Daarnaast zegt hij ook niks te merken van de schending van de mensenrechten, of alle andere slechte dingen in het land. Hierop vraagt Noa of hij dan ook buiten zijn kring hiernaar op zoek is gegaan, waarop Wijnaldum antwoord dat hij dit eigenlijk niet heeft gedaan.

Georgino Wijnaldum

Vandaag Inside vindt antwoorden Wijnaldum totale onzin

Hélène Hendriks geeft aan dat ze de argumenten van Wijnaldum erg zwak vindt. Hij heeft er duidelijk niet over nagedacht. Ook de vergelijking die hij maakt tussen de toeslagenaffaire en de levensomstandigheden in Saudi, slaan volgens Hélène ook helemaal nergens op. Johan Derksen vindt Wijnaldum tijdens het interview zelfs een notoire domoor. René van der Gijp vindt het vooral een slechte keuze dat Wijnaldum überhaupt antwoord gaf. Hij had het beter kunnen laten lopen, want wat hij nu allemaal heeft gezegd sloeg natuurlijk nergens op.

Wijnaldum is naar Saudi Arabië gegaan voor het geld

Hélène Hendriks verwacht dat Wijnaldum simpelweg voor het grote geld heeft gekozen en daarom naar Saudi is gegaan. Ze zegt dat hij dat tijdens het interview beter gewoon had kunnen zeggen. De mensen weten toch wel dat dat de reden is dat hij daarheen is gegaan. Daar is natuurlijk ook helemaal niks mis mee zeggen Hélène en René.

Helene hendriks noa vahle

Meer zien van Vandaag Inside doe je op Instagram

Wil jij meer zien van Vandaag Inside? Neem dan zeker even snel een kijkje op hun Instagrampagina! Zo mis je niks van het laatste nieuws!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.