Video: Welmoed Sijtsma grijpt man in kraag die vies filmpje van haar maakte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Welmoed Sijtsma heeft zichzelf ontdekt in een neppe ‘slaapkamer’ video en gaat in haar tv-programma opzoek naar de maker. Ineens blijkt ze toch wel héél dichtbij te komen en pakt ze haar kans.

Welmoed Sijtsma zet grote stap in strijd tegen vieze man

De prachtige Welmoed Sijtsma komt vaak voorbij op het televisiescherm. Ze is namelijk presentatrice van Op1 en Goedemorgen Nederland. Sinds een tijdje heeft ze ook haar eigen programma op de buis. Ze is namelijk het slachtoffer van neppe, vieze filmpjes. Haar gezicht is gebruikt op de video’s, maar zij is het niet echt zelf. Ze gaat in het programma op zoek naar de maker van die vieze filmpjes. Onlangs maakte ze een grote doorbraak. Met behulp van cyber-specialist heeft ze een berichtje weten te sturen naar de maker met een link erin. De man blijkt op de link te hebben geklikt, die natuurlijk niet echt was, en zo heeft de cyber-specialist heel veel gegevens van de man kunnen ontrafelen. De man raadt aan Welmoed aan om hiermee naar de politie te gaan. Wel zegt hij dat het niet zeker is of de politie er prioriteit aan wil geven. Welmoed grijpt haar kans en doet aangifte.

Welmoed Sijtsma doet groot experiment

In de naam van haar eigen televisieprogramma doet Welmoed een experiment. De vieze video die van haar online staat, is natuurlijk niet echt. Hierbij is haar hoofd op het lijf van een andere vrouw geplakt om het te laten lijken alsof het echt Welmoed zelf is. Om te kijken of mensen nog wel echt van nep kunnen onderscheiden, doet Welmoed dus zelf ook onderzoek en laat ze haar gezicht op het van haar ex-collega, Nikki Herr plakken. Ze laat de zelfgemaakte video én andere nep video’s zien aan mensen op straat om te kijken of ze kunnen zien dat het nep is, maar iedereen denkt dat het echt Welmoed is. Wanneer de presentatrice onthult dat het niet echt is, schrikken de meeste mensen. Ze vinden het bizar dat zoiets kan en mag.
Welmoed Sijtsma is niet het enige slachtoffer

De rode draad van het programma van Welmoed gaat natuurlijk over het ontmaskeren van de maker van haar eigen nep video, maar tijdens haar avontuur ontdekt ze dat dit met nog veel meer andere vrouwen gebeurt en niet alleen maar onbekende figuren. Zo komt ze erachter dat er ook beelden online staan van de bekende sportfanaat Nochtli. Tijdens het programma gaat Welmoed met Nochtli hierover in gesprek. Ook reist de presentatrice af naar Engeland om daar te praten met een slachtoffer dat in actie komt tegen het misbruiken van vrouwen online. Het blijkt dat de mensen die deze video’s en foto’s maken er veel beter in zijn dan je zou denken. Zo had de Engelse Jess een foto van zichzelf online staan waar ze een champagne glas vasthield, maar had iemand dat glas weggehaald en een neppe ID kaart voor in de plaats gefotoshopt. Tegenwoordig is dus bijna alles mogelijk en niets is meer wat het lijkt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Brian Brobbey ging vlak voor EK helemaal los met Shirley Cramer (Ex on the Beach) op geheim feestje (foto!)

Brain Brobbey was samen met Shirley Cramer (Realityster en oud deelneemster Ex on the beach) gespot op een luxe feestje in Amsterdam. Shirley hield het niet bepaald droog daar!

Juultje Tieleman houdt hoofd scheef en toont haar enorme wolkenkrabbers (foto!)

Juultje Tieleman houdt haar hoofd scheef terwijl ze haar enorme wolkenkrabbers toont aan haar volgers!

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.