Video: Welmoed Sijtsma duikt het riet in met haar blonde zussen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Welmoed Sijtsma is een van de verassende hoogtepunten op televisie de afgelopen jaren. De prachtige blondine geniet nu van een week met haar zussen. 

De prachtige presentatrice Welmoed Sijtsma is even een weekje ertussenuit. Ze is met haar zussen op stap en dat bevalt haar prima. Samen met haar zusjes, die overigens net zo knap zijn als de blonde televisie persoonlijkheid, duikt Welmoed even lekker het riet in. Tenminste, echt lekker ging het niet. De zusjes hadden een ontspannen boottochtje op de planning staan. Dat liep alleen even anders dan verwacht. Als je dit soort beelden ziet, dan valt het opeens te begrijpen waarom Welmoed niet WIDM heeft gewonnen afgelopen seizoen.

Lees ook: Foto: afvaller Welmoed Sijtsma bewijst dat Wie Is De Mol een oprecht programma is

Welmoed en haar zussen varen regelrecht de struiken in

Wat een ontspannen middagje op de boot moest worden werd uiteindelijk een middag vol angst en paniek. Welmoed en haar zussen raakten namelijk heel even de controle over de boot waar ze in zaten kwijt en stuurden zichzelf regelrecht de bosjes in. De prachtige blondines konden er in ieder geval achterom wel om lachen. Welmoed heeft het filmpje ook op haar eigen Instagram gezet, dus het zal haar niet heel erg hoog zitten. De zusjes Sijtsma zijn blijkbaar dus wel een beetje onhandig. Misschien dat dit ook de reden is dat Welmoed nooit Wie is de Molheeft gewonnen. Ze was daar een tijd lang favoriet, maar wist het niet tot de finale te schoppen. Wellicht dat haar onhandigheid daar ook wel wat mee te maken had.

Welmoed en haar zussen zijn twee druppels water

Goede genen gaan blijkbaar veel rond bij Welmoed in de familie. Niet alleen de knappe presentatrice, maar ook haar blonde zussen zien er absoluut geweldig uit. Daarnaast lijken ze ook nog eens allemaal op elkaar. En dat maakt de familie Sijtsma wel een stukje bijzonderder dan de meeste gezinnen in Nederland. Alle zussen uit dit gezin hebben namelijk een ongelooflijk knap koppie gekregen. En daar hebben ze ook nog eens een ontzettend leuke persoonlijkheid bij. Misschien zijn het ook wel helemaal geen zusjes van elkaar, maar gewoon klonen. Dat zou een hoop verklaren. En dat is gelijk goed nieuws. Mocht Welmoed ooit iets overkomen, dan kan een van haar zusjes het gewoon overnemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Welmoed trekt op televisie flink de aandacht

Met haar blonde lokken en verleidelijke blik weet de prachtige presentatrice toch weer elke keer de aandacht te trekken als ze op televisie is. Er zijn genoeg mensen die maar al te graag klaar gaan zitten voor Welmoed. De knappe blondine is dan ook erg populair onder televisie kijkend Nederland. Programma’s waar Welmoed aan meewerkt worden eigenlijk altijd meteen goed bekeken en zijn zelden vervelend om te zien. En dat heeft natuurlijk alles te maken met de positieve energie die Welmoed met zich meebrengt. Ze heeft de gave om elk programma een stuk interessanter te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!