Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

De knappe vriendin van Enzo Knol beleeft spannende fotoshoot

Myron Koops beleeft een spannende dag met haar vriend aan het strand. Daar heeft ze een fotoshoot gepland voor haar nieuwe Instagram account dat jullie allemaal kunnen volgen. En natuurlijk moesten daar even een paar hele bijzondere plaatjes uit rollen. Enzo en zijn vriendin zijn eigenlijk de hele dag wel op stap geweest om content te maken voor dit nieuwe kanaal en het resultaat mag er absoluut zijn. Dus volg allemaal het nieuwe kanaal van Myron Koops als je ook dit soort prachtige foto’s en video’s wilt zien. Het is absoluut de moeite meer dan waard.

Lees ook: Foto: Dee van der Zeeuw laat alles zien tijdens fotoshoot

De aantrekkelijke achterzijde van Myron Koops

De knappe blondine heeft een dat echt ongelooflijk verleidelijk eruit ziet. En dat weten zowel de knappe blondine zelf, als Enzo Knol, maar al te goed. Het is dus een logisch besluit om een hele reeks mooie foto’s te willen maken van het aantrekkelijke van Myron. En daar werkt de aantrekkelijke dame natuurlijk maar al te graag aan mee. Met haar vriendje loopt ze over het strand terwijl hij de ene na de andere mooie foto schiet. En Myron neemt gewoon hele verleidelijke poses aan. Zoals de pose op de foto hierboven, waarbij je goed zicht hebt op Myron haar indrukwekkende achterwerk. De beeldschone blondine heeft duidelijk wat uurtjes in de sportschool doorgebracht.

Myron Koops en Enzo Knol beleven heerlijk dagje samen

Natuurlijk is het voor beide influencers eigenlijk ook gewoon een werkdag, maar ze hebben het wel prima naar hun zin. Met de camera in de hand gingen Enzo en Myron er echt voor. Er was alleen één klein momentje waarop Myron het niet meer helemaal vol hield. En dat moment kwam toen er een golf aan kwam zetten en Myron helemaal nat gemaakt werd. Daar was de knappe blondine niet helemaal van gediend. En dus rende ze weg. Alleen niet per sé op een hele stoere manier. Haar vriend kon er dan wel weer enorm hard om lachen, dus dat is in ieder geval erg mooi. Met haar leuke video sloot Myron Koops de avontuurlijke dag wel gelijk af.

Myron Koops en Enzo Knol nog even heel knus op de foto

De twee tortelduifjes zitten graag op het strand, dus de fotoshoot hier houden was alleen maar logisch. Onlangs waren ze nog aan het genieten van elkaar aan de kust. Daar werd toen ook eventjes een hele romantische foto van gemaakt. Die werd meteen met de volgers gedeeld, zodat iedereen kon zien hoeveel de twee van elkaar houden. En dat leverde natuurlijk de meest zoetsappige reacties op. Myron Koops en Enzo Knol maakten het met deze foto maar weer eens helder dat ze nog lang bij elkaar zullen blijven en allebei het prima met elkaar naar hun zin hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!