Foto: Dee van der Zeeuw laat alles zien tijdens fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dee van der Zeeuw gaat bijna helemaal uit de kleren voor deze fotoshoot! De blondine besluit het verloop van de shoot te delen via Instagram..

Dee van der Zeeuw deelt een opvallende video op Instagram. De blondine had een fotoshoot, en besluit er een video van te posten, die de hele shoot samenvat. En aan de video te zien, verliep dat nog behoorlijk soepel. Zo soepel zelfs, dat Dee besloot uit de kleren te gaan. De blondine wist bijna niks te bedekken. Wat leidde tot een hoop vreugde bij haar volgers..

Dee van der Zeeuw verbergt niks tijdens fotoshoot

Dee van der Zeeuw lijkt misschien soms van de radar te zijn verdwenen, maar met ruim 1.5 miljoen volgers op Instagram blijft de blondine nog altijd een heuse bekendheid! En die volgers zijn handig, want Dee plaatst nog regelmatig verschillende foto’s of video’s omtrent een campagne. Zo ook nu weer, waar de blondine een campagne aan gaat, wat haar volgers zeker niet erg lijken te vinden. Via de video van Dee is te zien hoe ze meerdere poses aanneemt in . Dit allemaal voor een campagne. De blondine weet alles nog maar nét te bedekken, terwijl ze nog steeds héél veel laat zien. Sterker nog, soms bedekt ze zelfs dingen niet. Dee is duidelijk niet bang om haar te tonen voor haar 1.5 miljoen volgers, en dat moet ze dan ook zeker niet zijn! Want dit soort kiekjes en video’s kan de blondine maar niet vaak genoeg plaatsen, haar volgers hebben tóch nooit genoeg..

Dee van der Zeeuw deelt handige life-changing tip

Dee van der Zeeuw heeft natuurlijk veel campagnes op haar Instagram-account, maar ze probeert haar volgers ook zo goed mogelijk te helpen waar nodig! De blondine denkt aan iedereen en dus ook aan haar volgers, die haar bovendien zo dierbaar zijn. Zo ook nu weer, waar Dee van der Zeeuw een handige video deelt via Instagram. Één voorwaarde; je moet een baby hebben. De video noemt Dee; Dé tip om je baby in slaap te krijgen. En voor mensen met een kleintje, kan deze tip nog behoorlijk in de smaak vallen. Ze demonstreert hem door middel van een video, waarin ze het zelf voordoet. Ze legt haar hand op het baby’tje, en als volgt begint de blondine over het beentje te wrijven. Wat een behulpzame dame, die Dee! Niet alleen de looks, maar ook nog de hersenen. Dee van der Zeeuw hoopt met deze handige tip écht haar volgers te helpen, tijdens de eerste fase van het hebben van een baby’tje. Voorlopig is de blondine in ieder geval zelf nog zielsgelukkig met haar kindje, samen met haar vriend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!