Foto: Dee van der Zeeuw laat alles zien tijdens fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dee van der Zeeuw gaat bijna helemaal uit de kleren voor deze pikante fotoshoot! De blondine besluit het verloop van de shoot te delen via Instagram..

Dee van der Zeeuw deelt een opvallende video op Instagram. De blondine had een pikante fotoshoot, en besluit er een video van te posten, die de hele shoot samenvat. En aan de video te zien, verliep dat nog behoorlijk soepel. Zo soepel zelfs, dat Dee besloot uit de kleren te gaan. De blondine wist bijna niks te bedekken. Wat leidde tot een hoop vreugde bij haar volgers..

Dee van der Zeeuw verbergt niks tijdens pikante fotoshoot

Dee van der Zeeuw lijkt misschien soms van de radar te zijn verdwenen, maar met ruim 1.5 miljoen volgers op Instagram blijft de blondine nog altijd een heuse bekendheid! En die volgers zijn handig, want Dee plaatst nog regelmatig verschillende foto’s of video’s omtrent een campagne. Zo ook nu weer, waar de blondine een pikante campagne aan gaat, wat haar volgers zeker niet erg lijken te vinden. Via de video van Dee is te zien hoe ze meerdere poses aanneemt in pikant ondergoed. Dit allemaal voor een campagne. De blondine weet alles nog maar nét te bedekken, terwijl ze nog steeds héél veel laat zien. Sterker nog, soms bedekt ze zelfs dingen niet. Dee is duidelijk niet bang om haar lichaam te tonen voor haar 1.5 miljoen volgers, en dat moet ze dan ook zeker niet zijn! Want dit soort kiekjes en video’s kan de blondine maar niet vaak genoeg plaatsen, haar volgers hebben tóch nooit genoeg..

Lees ook: Foto: Kletsnatte Dee van der Zeeuw laat zich fotograferen in mini bakpakje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Dee van der Zeeuw deelt handige life-changing tip

Dee van der Zeeuw heeft natuurlijk veel campagnes op haar Instagram-account, maar ze probeert haar volgers ook zo goed mogelijk te helpen waar nodig! De blondine denkt aan iedereen en dus ook aan haar volgers, die haar bovendien zo dierbaar zijn. Zo ook nu weer, waar Dee van der Zeeuw een handige video deelt via Instagram. Één voorwaarde; je moet een baby hebben. De video noemt Dee; Dé tip om je baby in slaap te krijgen. En voor mensen met een kleintje, kan deze tip nog behoorlijk in de smaak vallen. Ze demonstreert hem door middel van een video, waarin ze het zelf voordoet. Ze legt haar hand op het baby’tje, en als volgt begint de blondine over het beentje te wrijven. Wat een behulpzame dame, die Dee! Niet alleen de looks, maar ook nog de hersenen. Dee van der Zeeuw hoopt met deze handige tip écht haar volgers te helpen, tijdens de eerste fase van het hebben van een baby’tje. Voorlopig is de blondine in ieder geval zelf nog zielsgelukkig met haar kindje, samen met haar vriend.

Lees ook: Video: Voorovergebogen Dee van der Zeeuw laat zich van achteren beetpakken

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!