Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, waarvan één wel heel verrassende gast.

Binnenkort is VTBL weer te zien op RTL7. Twee jaar geleden was het voor het laatst te zien op tv, maar nu keert het terug. Het is in een nieuw jasje gegoten en er komen nieuwe presentatoren en analisten bij kijken.

Talkshow VTBL maakt verrassende vaste gast bekend

Onlangs maakte VTBL dus bekend dat ze en terugkeer zouden maken, via twitter. Het zal gepresenteerd worden door Frank Evenblij en Simon Zijlemans, en er zullen ook gloednieuwe analisten bij komen kijken. Alleen één vaste gast is het meest opvallend, en hadden mensen dan ook zeker niet zien aankomen. Het gaat hier namelijk over Fabrizio Romano. Voor de mensen die hem nog niet kennen, Romano is een voetbaljournalist, die wordt gezien als een betrouwbare en snelle bron voor de gloednieuwste transfers in de voetbalwereld. Met tientallen miljoenen volgers op sociale media is de Italiaan al lang niet meer onbekend gebleven, en nu mag hij dus zijn netwerk gaan verbreden door deel te nemen in de terugkerende talkshow VTBL. Elke maandag en vrijdag zal Fabrizio te zien zijn, totdat de transferwindow sluit. Romano zal via een videoverbinding te zien zijn en zal hier vertellen over de aankomende transfers en transfergeruchten.

Lees ook: Humberto Tans voetbaltalkshow VTBL stopt

Ook gloednieuwe analisten te zien bij VTBL

Waar VTBL eerst een flop leek te zijn, gaan ze het nu helemaal anders aanpakken. Onder andere door middel van gloednieuwe analisten. We gaan ze met je langs: Als eerst hebben we Theo Janssen, bekend als oud-voetballer van onder andere Vitesse en Ajax en nu dus te zien als analist bij VTBL. Een man met genoeg kennis, dus dat moet goed komen. Dan hebben we Jan Boskamp, oud-voetballer en bekend als tafelgast bij programma’s als Vandaag Inside en Veronica Inside. Hedwiges Maduro, voormalig voetballer en huidig voetbaltrainer, sluit ook aan. Anouk Hoogendijk, bekend als voormalig voetbalster van het Nederlands elftal en Ajax is van de partij. Nu is zij al bij meerdere programma’s analiste, en binnenkort dus ook bij VTBL. Aad de Mos, succesvol voetbaltrainer en bescheiden voormalig voetballer die regelmatig te zien is bij verschillende programma’s, geeft ook graag zijn mening. En tot slot doet Ron Vlaar, de voormalig voetballer en nu analist ook mee.

Voornamelijk oud-voetballers te gast

Genoeg nieuwe analisten, dus gebrek aan kennis zal hier waarschijnlijk ontbreken. Het zijn allemaal types die vaker te zien zijn op de tv, dus ze hebben ook al enige ervaring met analyseren. Opvallend is, dat het bijna allemaal oud-voetballers of trainers zijn. De redactie van VTBL weet dus wel welk soort type analist ze willen hebben. Maar ze hebben een mooie selectie voor de kijkers uitgekozen en het zal dan ook zeker in de smaak vallen. Hopelijk dan, aangezien de vorige versie van VTBL met Humberto Tan, geen succes bleek te zijn. Zal het ze nu wel lukken VTBL op de buis te houden?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...