Video: Vivian Slingerland wordt live op tv van achteren gepakt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivian Slingerland is vaak een verademing om naar te mogen kijken op televisie. Zeker als ze iets ludieks doet zoals op dit spannende filmpje!

De prachtige presentatrice Vivian Slingerland heeft een geweldige nieuwe video op Instagram gezet. En daar kan je alleen maar van genieten. In de video is Vivian samen met collega Patrick Martens bezig met een nieuwe online challenge. En hoewel Vivian exact doet wat er moet gebeuren en het allemaal goed uitpakt, ziet het er natuurlijk nog steeds een beetje gek uit. Maar dat zorgt er dan wel weer voor dat Vivian de nodige aandacht krijgt op haar video. In de video komt Vivian ook niet heel erg slecht uit de verf, het ziet er alleen een beetje apart uit dat ze zo van achter wordt gepakt. En dan is alles ook nog eens uitgezonden op televisie. Heel Nederland heeft dus ondertussen kunnen genieten van Vivian Slingerland die van achteren te grazen wordt genomen. Mocht je het fragment gemist hebben, Vivian deelde het zelf ook op haar Instagram pagina.
Vivian Slingerland doet graag mee aan de laatste video trends

Tijdens het programma Koffietijd doen Vivian en haar collega’s, voornamelijk Patrick Martens, graag mee aan de laatste trends die online opduiken. Daardoor moeten de twee presentatoren vaak de gekste dingen doen. Het rennen in de lucht is daar een goed voorbeeld van, maar er zijn nog wel meer vreemde challenges waar het duo zich aan hebben. Zo hebben ze namelijk eens getest hoe moeilijk het is om een rustig glaasje wijn te drinken als je op een trilplaat zit. En dat is nog moeilijker dan je denkt. Het leverde wel weer een hilarische video op. En natuurlijk deelt Vivian die video ook nog even op haar Instagram account. Zo lief is ze dan ook wel weer. Daardoor kan je nu extra genieten van de avonturen van deze prachtige blondine. En dat levert vaak de leukste fragmenten op.
We zouden meer moeten zien van Vivian Slingerland

Zo’n knappe verschijning, die ook nog eens heel erg goed is in presenteren en ook nog eens graag meedoet aan de laatste uitdagingen en challenges, daar wil je toch meer van? Het is dus gek dat Vivian niet superveel te zien is op televisie. Als je Koffietijd even niet meedenkt, dan zijn er weinig momenten dat je kan genieten van de knappe presentatrice. En dat is natuurlijk gewoon zonde. Eigenlijk zou je veel meer van Vivian moeten kunnen zien. Het wordt dus eens tijd dat ze wakker worden bij de publieke omroep en Vivian een flinke spotlight geven. Tot die tijd kan je jezelf gelukkig genoeg vermaken met de Instagram pagina van de knappe blondine. Daar plaatst Vivian namelijk genoeg leuke foto’s en filmpjes op om je voorlopig nog wel even bezig te houden. Gelukkig maar, anders zou je nog bijna verveeld raken. Maar Vivian steekt daar mooi een stokje voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.