Video: Victoria Koblenko laat zich onbedekt vastleggen in absurd jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Victoria Koblenko heeft een wel héél raar jurkje aan, waar je letterlijk doorheen kan kijken. Ze bukt ook nog eens goed voorover, waardoor haar onbedekte achterzijde volledig in beeld komt!

Victoria Koblenko is een echte ‘fashion addict’. Hierdoor heeft ze af en toe een beetje overweldigende kleding aan. Dit keer liep het wel een beetje uit de hand. Wat ze nu weer aan had gaat echt veel te ver. Het was een gerecyclede couture. Zelf was ze er enorm blij mee en vond ze het prachtig. De jurk lijkt eigenlijk gewoon op heel veel blauwe stukken touw die aan elkaar zijn geknoopt. Dit blijkt dus ook echt zo te zijn. De jurk zelf ziet er dus echt niet uit, maar wat eronder zit zeker wel. Dit is dan gelukkig ook goed te zien. De benen en achterzijde van de fitte vrouw komen even goed in beeld, puur genieten voor ons mannen dus! Bekijk de foto van de knappe brunette hieronder!

victoria koblenko

Victoria Koblenko is nog steeds enorm fit

Victoria Koblenko is midden veertig, maar ziet er ondanks haar leeftijd nog steeds erg fit uit. Ze heeft een prachtig slank met grote rondingen op de juiste plekken. Hier is ze dan ook erg trots op zo te zien. Op Instagram deelt de knappe vrouw namelijk veel foto’s van zichzelf in korte topjes aan het strand. Daarbij kijkt ze je ook vaak diep aan met haar prachtige ogen. Deze knappe vrouw weet wel hoe ze haar volgers moet verleiden. Aan de reacties te zien lukt dit haar namelijk erg goed! De mannen in de reacties zijn niet te stoppen. Zo worden er lieve dingen gereageerd, bijvoorbeeld dat Victoria een prachtige vrouw is. Ook worden er wat vunzigere dingen gezegd in de reacties…

Victoria Koblenko heeft een relatie met voetballer Levchenko

Deze knappe vrouw heeft niemand minder dan ex-profvoetballer Evgeniy Levchenko aan de haak geslagen. Koblenko en levchenko zijn beide afkomstig uit Oekraïne. Victoria is op haar twaalfde verhuisd naar Nederland met haar familie. Levchenko heeft een zeer grote tijd van zijn voetbalcarrière doorgebracht in ons kikkerlandje. Hier speelde hij onder andere voor Vitesse, FC Groningen, Willem II, SC Cambuur en Sparta Rotterdam. De twee leerden elkaar in Nederland kennen. Ze hebben nu samen een zoon die Kiy heet. De twee zien er nu samen super gelukkig uit, maar dit is niet altijd zo geweest. Ze zijn zelfs vier jaar lang uit elkaar geweest. Hierna zijn ze samen in therapie gegaan. Dit vonden ze allebei een moeilijke stap, aangezien hier een taboe op zit. Uiteindelijk wilden ze allebei dat ze dit veel eerder hadden gedaan. Nu zijn ze in ieder geval weer erg gelukkig samen!

victoria koblenko

Meer zien van Victoria Koblenko doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe blondine Victoria Koblenko? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier zie je de mooiste foto’s van de knappe vrouw. Ze post namelijk vooral veel onbeklede foto’s, waardoor haar strakke zeer goed te zien is. Waar genieten voor ons mannen, dus neem zeker even een kijkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!