Video: Victoria Koblenko heeft overal kippenvel na frisse duik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Volgens Victoria Koblenko is een ijsbad op z’n tijd enorm goed voor je lijf. Je doet het haar liever niet na, maar van dichtbij meespieken is wél heel leuk!

Victoria Koblenko deelt een ijskoude video via Instagram. De blondine lijkt haar jaar met een stel goede voornemens af te trappen, en besluit om een uiterst frisse duik te nemen in een meer. Victoria gaat hiervoor bijna helemaal uit de kleren en lijkt hierna overal kippenvel te hebben. Hoe lang weet de blondine dit goede voornemen in stand te houden?

Victoria Koblenko gaat uit de kleren voor gezond ritueel

Victoria Koblenko is natuurlijk een dame die erg goed aan haar gezondheid denkt. De blondine gaat regelmatig langs bij een cupping-zaak voor een kuur voor d’r huid, en ook zien we Victoria regelmatig bij de schoonheidsspecialiste voorbij komen. Je moet er tenslotte wat voor over hebben, om zo’n fenomenaal uiterlijk te hebben als de bloedmooie actrice. Dit keer lijkt de blondine weer een ander ritueel gevonden te hebben, wat haar onder andere zal helpen met haar bloedcirculatie, immuunsysteem en een beter humeur! Hiervoor zal de blondine alleen wel bijna volledig uit de kleren moeten gaan. Via Instagram demonstreert ze dit opvallende ritueeltje…

Victoria Koblenko neemt een ijskoude duik in meer

Het nieuwe ‘goede voornemen’ van Victoria Koblenko is namelijk een ijskoude duik in koud water! Of het nou in een meer, rivier of ijsbad is, het gaat erom dat het ijskoud is. Dit zou voor vele dingen ontzettend goed zijn en de blondine besluit het een poging te wagen. Het is de bedoeling dat Victoria er minimaal 2 minuten in blijft. Door middel van een video op Instagram demonstreert de blondine hoe dit in z’n werking gaat. Echter lijkt ze de tijd niet helemaal te halen: “Heb deze keer de 2 minuten bij lange na niet gehaald“. Victoria gaat hiervoor bijna helemaal uit de kleren, en heeft alleen nog maar haar aan. Hierdoor heeft ze uiteraard overal kippenvel, en springt ze er zo snel mogelijk weer uit. Tóch nog iets meer een voorbeeld nemen aan de Wim Hof-methode, Victoria..

Lees ook: Victoria Koblenko gaat gehurkt op strand voor magistrale foto

Slurpende Victoria Koblenko deelt nat kiekje in

Victoria Koblenko lijkt nóg een nieuw feitje omtrent haar gezondheid gevonden te hebben! En deze wilt de blondine dan ook maar al te graag delen met haar publiek. Dit doet ze door middel van een uiterst kiekje vanaf het strand. Gehurkt zit de blondine op één knie terwijl ze gretig slurpt van haar drankje. En dat is ook waar de omschrijving over gaat onder de foto, hydratatie! Victoria is namelijk een tijdje gaan vasten, en hier is ze van alles en nog wat te weten gekomen over water drinken! De blondine benadrukt dat het het meest effectief is om kleine slokjes water te nemen, want dat hydrateerd je het beste. En de blondine wilt natuurlijk wat voor haar , en dus ook gezondheid, het beste is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!