Video: Victoria Koblenko heeft overal kippenvel na frisse duik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Volgens Victoria Koblenko is een ijsbad op z’n tijd enorm goed voor je lijf. Je doet het haar liever niet na, maar van dichtbij meespieken is wél heel leuk!

Victoria Koblenko deelt een ijskoude video via Instagram. De blondine lijkt haar jaar met een stel goede voornemens af te trappen, en besluit om een uiterst frisse duik te nemen in een meer. Victoria gaat hiervoor bijna helemaal uit de kleren en lijkt hierna overal kippenvel te hebben. Hoe lang weet de blondine dit goede voornemen in stand te houden?

Victoria Koblenko gaat uit de kleren voor gezond ritueel

Victoria Koblenko is natuurlijk een dame die erg goed aan haar gezondheid denkt. De blondine gaat regelmatig langs bij een cupping-zaak voor een kuur voor d’r huid, en ook zien we Victoria regelmatig bij de schoonheidsspecialiste voorbij komen. Je moet er tenslotte wat voor over hebben, om zo’n fenomenaal uiterlijk te hebben als de bloedmooie actrice. Dit keer lijkt de blondine weer een ander ritueel gevonden te hebben, wat haar onder andere zal helpen met haar bloedcirculatie, immuunsysteem en een beter humeur! Hiervoor zal de blondine alleen wel bijna volledig uit de kleren moeten gaan. Via Instagram demonstreert ze dit opvallende ritueeltje…

Victoria Koblenko neemt een ijskoude duik in meer

Het nieuwe ‘goede voornemen’ van Victoria Koblenko is namelijk een ijskoude duik in koud water! Of het nou in een meer, rivier of ijsbad is, het gaat erom dat het ijskoud is. Dit zou voor vele dingen ontzettend goed zijn en de blondine besluit het een poging te wagen. Het is de bedoeling dat Victoria er minimaal 2 minuten in blijft. Door middel van een video op Instagram demonstreert de blondine hoe dit in z’n werking gaat. Echter lijkt ze de tijd niet helemaal te halen: “Heb deze keer de 2 minuten bij lange na niet gehaald“. Victoria gaat hiervoor bijna helemaal uit de kleren, en heeft alleen nog maar haar badkleding aan. Hierdoor heeft ze uiteraard overal kippenvel, en springt ze er zo snel mogelijk weer uit. Tóch nog iets meer een voorbeeld nemen aan de Wim Hof-methode, Victoria..

Lees ook: Victoria Koblenko gaat gehurkt op strand voor magistrale foto

Slurpende Victoria Koblenko deelt nat kiekje in badkleding

Victoria Koblenko lijkt nóg een nieuw feitje omtrent haar gezondheid gevonden te hebben! En deze wilt de blondine dan ook maar al te graag delen met haar publiek. Dit doet ze door middel van een uiterst pikant kiekje vanaf het strand. Gehurkt zit de blondine op één knie terwijl ze gretig slurpt van haar drankje. En dat is ook waar de omschrijving over gaat onder de foto, hydratatie! Victoria is namelijk een tijdje gaan vasten, en hier is ze van alles en nog wat te weten gekomen over water drinken! De blondine benadrukt dat het het meest effectief is om kleine slokjes water te nemen, want dat hydrateerd je lichaam het beste. En de blondine wilt natuurlijk wat voor haar lichaam, en dus ook gezondheid, het beste is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...