Victoria Koblenko gaat gehurkt op strand voor magistrale foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Spirituele Victoria Koblenko verwent haar volgers al een tijdje met heerlijke foto’s, maar dit kiekje topt alles!

Fans van Victoria Koblenko al tijdje verwend

Iedereen die Victoria Koblenko ook maar een beetje volgt op haar sociale media, weet dat ze van de ontzettend lekkere zon op Costa Rica aan het genieten is. Die trip heeft ze in haar eentje gemaakt om zichzelf even helemaal te resetten. Ze verwent al haar social media volgers al een hele tijd met verschillende foto’s in kleine badpakjes en niets verhullende zwemkleding. Daarbij is Victoria ontzettend gezegend met een flinke voorgevel en geeft ze geregeld inkijkjes aan haar volgers en fans.

Victoria Koblenko gaat diep door haar knieën op het strand

Onlangs plaatste de blondine weer een prachtige foto van zichzelf op dat heerlijke strand, waar ze intens aan het genieten is. De foto is gemaakt tijdens een zonsondergang. Ze is op haar hurken gaan zitten vóór de zon en heeft zo haar silhouet gefotografeerd met op de achtergrond een prachtige, oranje zon. In het bijschrift vertelt Victoria dat ze ontzettend veel aan deze geweldige trip heeft gehad. Ze heeft heel veel boeken kunnen lezen, intens kunnen genieten van de natuur en heeft ze haar hoofd leeg kunnen maken. “Mama is weer klaar om te geven. Heb m’n mannen gemist. Tijd om naar huis te gaan, maar nog even die laatste zonsondergang”, schrijft ze in het bijschrift.

Victoria Koblenko gaat uitdaging aan

De afgelopen maand heeft Victoria Koblenko op Costa Rica geleefd. Dit was voor haar een tripje om zichzelf even helemaal te resetten. Ze vertelt in een recente post dat ze last had van een vervroegde overgang en dat ze helemaal gek werd van de symptomen. Zo had ze last van slecht slapen, hormonale schommelingen, vergeetachtigheid en neerslachtigheid. Eerst dacht ze dat het kwam van longcovid, maar intussen weet ze wel beter. Met haar tripje heeft ze zichzelf flink uitgedaagd even helemaal tot zichzelf te komen. Daarbij heeft ze ook gedaan aan periodiek vasten, of intermittent fasting, om haar lijf en hoofd letterlijk en figuurlijk even helemaal leeg te maken. Twee weken lang deed ze aan watervasten onder medische begeleiding.

Met heerlijk strandkiekje viert Victoria Koblenko behaalde doelen

Nou horen we iedereen al zeggen dat zoiets helemaal niet goed voor je kan zijn, maar Victoria heeft haar uitdaging afgerond en is weer begonnen met voorzichtig eten. Ze vertelt dat ze ook dit onder medische begeleiding doet en dat het ontzettend belangrijk is dat ze let op wat ze eet, wanneer ze eet en hoe ze eet. Het klinkt dus als een hele opgave, maar als we Victoria moeten geloven, heeft het zeker gewerkt. Ze voelde zich na de eerste week al heel sterk en helder worden. Ze viert haar behaalde uitdaging met een heerlijke foto in een klein zwempakje. Haar handen heeft ze in de lucht gegooid en zo accentueert ze haar rondingen en taille. Wat een heerlijke foto. Gefeliciteerd, Victoria!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?