Video: VI-kijkers schreeuwen om méér Eveline Stallaart na dit gesprek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De heren van Vandaag Inside maken het hun vrouwelijke gasten lang niet altijd even gemakkelijk. Toch werden ze muisstil van de onderwerpen die Eveline Stallaart in het programma aansneed. De kijker smulde van dit soort gesprekjes…

Eveline Stallaart is steeds vaker op tv, en dat is top! De welbespraakte blondine kan haar boodschap goed overbrengen, en weet met haar mooie verschijning moeiteloos alle aandacht naar zich toe te trekken. Waarom iedereen altijd zo graag naar Evelien luistert? Ze psycholoog, en nog veel opvallender, deskundige in de ’taal van de liefde’. Ze weet álles van wat er tussen de lakens gebeurt. Geen wonder dat de heren van Vandaag Inside één en al oor waren toen Evelien aan de bar zat. De kijker smulde er uiteraard ook van!

Kijkers Vandaag Inside razend enthousiast over Eveline Stallaart

Eveline Stallaart kennen we van het populaire liefdesprogramma Married At First Sight. De psychologe begeleidt met haar expertise van menselijke geest en genot heel wat koppels naar succes en we luisteren allemaal gretig mee. Het advies van de intimiteitsdeskundige maakt een hoop emoties los bij kijkers, en ook bij talkshowcoryfeeën Genee, Van der Gijp en Derksen dus! Onlangs verscheen ze op aan de bar bij talkshow Vandaag Inside en werd ze meteen fan-favoriet. In de extra lange aflevering ging Eveline in detail in op het liefdesleven van de heren en gaf ze felbegeerd advies om de gezelligheid langer te laten duren. Johan Derksen was één en al oor. En dat de kritische presentator zo aandachtig meeluisterde was scherpe kijkers ook al opgevallen.

Kijkers waren razend enthousiast over de bijdrage van Eveline Stallaart aan het programma. De nuchtere, heldere uitleg van de deskundige werd als een verademing ervaren en in de comments van de diverse social media van Vandaag Inside krijgen fans niet genoeg. “Wat een leuke vrouw was dat! Die kom je niet veel meer tegen op tv, een leuke knappe vrouw die lekker mee kletst en lacht! Van mij mag ze terugkomen!” De gedachte werd door veel kijkers gedeeld. Ook op de Instagram van Eveline smeekten de reacties om een volgende verschijning in de show. “Ik had al getweet (met unaniem positieve reacties) dat jij vast terugkerende gast moet worden in het programma. De chemie tussen jou en de heren is super. Hopelijk gaat het gebeuren!”

Kritiek op Vandaag Inside slaat om naar liefde voor Eveline Stallaart

Dat Eveline Stallaart een vast gezicht op de populaire talkshow mag worden lijkt zeker te zijn. En dat lijkt ten koste te gaan van huidige terugkerende gasten en presentatoren! Wij snappen het wel dat fans klaar zijn voor een fris gezicht. Zo lijkt één kijker helemaal klaar te zijn met presentator Wilfred Genee. “Leuke meid, kunnen jullie Wilfried niet vervangen voor haar?”, vraagt hij zich af op Twitter. Ook vaste gast Job Knoester overleeft de enthousiaste comments niet zonder een scherpe opmerking. “Meer Eveline Stallaart en minder Knoepert please”, smeekt een enthousiaste kijker in de Instagrampost van VI.

Wie is Eveline Stallaart?

De bekendste tv-rol van Eveline Stallaart is als matchmaker bij het programma Married At First Sight. Ook op RTL Boulevard komt de knappe psycholoog regelmatig voorbij. Eveline verdient haar brood met mensen adviseren over hun relaties, maar hoe ziet haar eigen liefdesleven er eigenlijk uit? Zeker nu de Amsterdamse schoonheid vele mannenharten sneller doet kloppen met haar gesprekken op de buis zal menig kijker zich afvragen hoe het er bij Eveline in huis aan toe gaat. Zo is het voor velen nieuws dat de beeldschone blonde al tien jaar getrouwd met haar man en heeft ze twee jonge zoontjes. Eveline lijkt bewijsstuk A te zijn dat een gelukkig leven tussen de lakens zich ook vertaalt naar de rest. En met een beetje geluk zien we haar weer snel voorbijkomen bij Vandaag Inside!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.