Video: Verleidelijke Chatilla van Grinsven flirt enorm met haar volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Chatila van Grinsven heeft even een filmpje geplaatst, waarin ze wel heel erg persoonlijk wordt met haar publiek. 

Chatilla van Grinsven maakt verleidelijk filmpje

De knappe voormalig basketbalster maakt voor haar volgers even een leuk filmpje om te zorgen dat ze zich ook weer een beetje geliefd voelen. Ze speelt een stukje tekst af waarin er toch wel zeer heftig geflirt wordt, terwijl ze de tekst nadoet en haar publiek strak aankijkt. Als je nog niet stiekem een klein beetje verliefd was op de knappe brunette, dan ben je het na het kijken van deze zwoele video wel geworden. Chatilla weet in ieder geval haar volgers flink te bekoren. Die krijgen namelijk rode oortjes van de prachtige dame.

Lees ook: Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

De basketbalcarrière van Chatilla van Grinsven

Als je niet meer helemaal weet wie de knappe brunette is, dan hier een kleine opfrisser. Ze heeft over de hele wereld gespeeld en beleefde een spannende basketbal carrière. Chatilla van Grinsven begon haar professionele leven direct na het afronden van haar bachelor. Ze speelde in de Franse Euroleague met regerend kampioen Bourges Baskett. Hier won ze onder andere de beker. Daarna ging ze naar Turkije. Hier kwam ze terecht in Galatasaray, een van de grootste teams in de Euroleague. Na avonturen in Spanje en Tsjechië koos ze voor haar carrière. Naast de clubs waar ze voor speelde, was Chatilla ook actief voor het Nederlandse team. Van haar 15e tot haar 29ste speelde ze interlands voor Oranje.

Steeds meer televisiewerk voor Chatilla van Grinsven

De knappe brunette krijgt steeds meer werk aangeboden op de Nederlandse televisie en natuurlijk kan ze daar geen nee op zeggen. Het zijn dan ook hele gezellige klussen. Zo mag Chatilla aanschuiven bij ShownieuwsEn zoals je aan de foto kan zien, bevalt dat eigenlijk uitstekend. De aantrekkelijke televisie persoonlijkheid en voormalig basletbalster doet het uitstekend voor de camera. Er zullen maar weinig mensen zijn die het erg vinden om naar deze knappe dame te moeten kijken. Daarbij ziet ze er ook nog eens verleidelijk uit. Dat helpt nog wel eens mee voor televisiewerk.

Chatilla van Grinsven imponeert heel Nederland met haar prachtige uiterlijk

De knappe dame imponeert het hele land met haar heerlijke lichaam. Dat merk je wel als je alle reacties op Chatilla haar social media posts zo ziet. De aantrekkelijke sporter heeft het wel getroffen na haar carrière in de basketbalwereld. Zo heeft ze nog steeds hordes aan fans die niet kunnen wachten om te zien wat Chatilla hierna zal gaan doen. Met zo’n leger aan trouwe fans weet Chatilla het wel zeker: alles wat ze doet wordt een grandioos succes. En dus besluit de brunette om lekker te doen waar ze vooral zelf zin in heeft. En dat pakt tot nu toe eigenlijk altijd wel goed uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...