Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chatilla van Grinsven laat al haar volgers op Instagram smelten. De basketbalster buigt diep voorover en laat haar prachtige puppies zien!

Chatilla van Grinsven deelt een stel aandoenlijke foto’s via Instagram. De basketbalster laat haar prachtige puppies zien op onderstaande kiekjes. Chatilla houdt deze aandoenlijke puppies ook nog even stevig vast!

Chatilla van Grinsven houdt van hondjes

Chatilla van Grinsven deelde onlangs via Instagram een stel aandoenlijke kiekjes. De basketbalster deelt een stel foto’s uit een redelijk oude doos, ongeveer zo’n 8 maanden geleden. Hier was de basketbalster in Maleisië, voor een heel spannend avontuur. De pikante basketbalster ging namelijk haar puppy ophalen! Duke, het schattige hondje, was gelijk helemaal verliefd op zijn nieuwe baasje. Wat logisch is, want de pikante outfit waarin Chatilla verscheen is ook om verliefd op te worden. Chatilla pakte Duke gelijk sterk beet en liet hem vanaf toen niet meer los. We zien verschillende voorovergebogen kiekjes van de twee en mogen op deze manier een kijkje nemen in hen eerste ontmoeting. Chatilla was duidelijk gelijk ook helemaal verliefd op Duke, en besloot hem definitief mee te nemen naar Nederland. Sindsdien woont het hondje alweer 5 maanden bij Chatilla in ons kikkerlandje, en benadrukt de pikante basketbalster dat hij snel groot wordt.

Lees ook: Foto: Chatilla van Grinsven deelt schokkende beelden van haar rode vlees

Chatilla van Grinsven verleidt volgers met uitdagende blik

Chatilla van Grinsven kennen we natuurlijk als een basketbalster, maar ze kan nog veel meer! Model staan voor een fotocamera is onder andere één van de dingen waar de bloedmooie atleet een kei in is. En precies om deze reden, staat Chatilla op de cover van het VROUW magazine! Ze deelt wat ‘behind the scenes’ beelden via Instagram. We zien onder andere hoe zo’n fotoshoot in z’n werking gaat. Chatilla poseert voor de camera en toont een uiterst verleidelijke en uitdagende blik richting de camera. Hiermee weet de basketbalster in één keer iedereen sprakeloos te maken achter de camera, en thuis op de bank. Ze gooit d’r haar nog een keer naar achter, en poseert wederom met haar wilde krullen in de war..

Lees ook: Susan Radder slaat terug richting Chatilla van Grinsven na Expeditie Robbinson: “Rot op”

Chatilla van Grinsven daagt volgers uit om samen te spelen

Chatilla van Grinsven is een verleidelijke dame. Dat is één ding wat duidelijk is. Dit verleidelijke lijkt de basketbalster alleen nog maar te verhogen door alles wat ze op Instagram plaatst. Zo deelde Chatilla onlangs weer een uitdagende foto, met een zeer verleidelijk aanbod richting haar volgers. “Let’s go play and live a little x“. Gepaard met deze uitspraak ging een foto waarin ze haar lippen tegen een basketbal aanzet. Dat is natuurlijk nog steeds hetgeen waar Chatilla voor leeft, dus de basketbal blijft haar eeuwige liefde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...