Video: Uitgetelde Yolanthe Cabau filmt zichzelf in bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau dobbert ergens rond op de rivier de Nijl in Egypte. Tijdens haar unieke avontuurtje zet ze gelukkig geregeld haar camera aan. Voor nu blijft ze vooral in haar slaapkamer, wat eigenlijk al best spannende beelden oplevert!

Yolanthe Cabau blijft lekker liggen in kajuit

Je zou denken dat je op vakanties zoals die van Yolanthe Cabau graag even naar buiten gaat en alles in je opneemt. Natuurlijk gaat dat wat lastiger op een schip, zoals eentje waarop de actrice zich bevindt. Toch heeft ze nog even niet de energie om een kijkje buiten haar kajuit te nemen en lijkt maar een ding te willen: slapen. In haar nieuwste Instagram post zien we de Nederlands-Spaanse actrice in een warm vachtje vertellen hoe koud het wel niet is in Egypte op dit moment. Wij vragen ons gelijk af “waarom ga je dan?”. Maar Yolanthe laat weten dat het enkel om de nacht in het Afrikaanse land gaat en overdag het vooral erg warm is. Vrijwel continu moet ze dus van alles uit- en aan doen om maar op temperatuur te blijven. Dat kost veel energie, waardoor Yo nu totaal uitgeput is, en dus lekker blijft liggen!

Yolanthe zorgt te goed voor zichzelf

Zoals gezegd zorgt Yolanthe ervoor dat de temperatuur buiten en binnen het schip haar niet de baas kan. Maar op vakantie doet ze nog meer. Veel meer. Vele uurtjes kijkt Yolanthe vanuit haar cabine naar buiten en maakt ze Instagram stories over hoe het leven op de rivier erg mooi, koud, warm en ook hartstikke relaxed is. Daarmee heeft ze van zichzelf blijkbaar genoeg van de omgeving laten zien en vervolgens is de camera weer volledig gefocust op waar het allemaal om draait op haar vakantie: Yolanthe zelf. Iets waar de volgers van deze tijdelijke Egyptische koningin het waarschijnlijk wel mee eens zijn. Toch zullen ook zij vroeg of laat een beetje verveeld raken van een energieloze Yolanthe die niet haar bed uit kan komen. Dus, hup Yolanthe! Tijd voor wat actie zoals we van je gewend zijn! Ze heeft immers al vele avonturen met sportieve mannen overleefd.

Wie zit thuis op Yolanthe te wachten?

Blijkbaar is het toch wel een avontuur voor Yolanthe, dat filmen op bed. O, ja en passen op haar zoontje, dat komt er ook nog even bij voor deze moeder. Voorlopig is dit nog haar ideale vakantie. Het lijkt namelijk dat ze na verloop van tijd in de Instagram-story nou niet echt actiever wordt. Hoelang ze nog moet ronddobberen op de woeste Egyptische levensader is niet bekend. Wat wel bekend is, is dat ze voorlopig nog niet aan wal te krijgen is. Stiekem geniet Yolanthe wel van dat relaxen in haar eentje, zerker omdat ze normaal altijd gezelschap heeft van haar zoontje Xess Xava. Dan is een klein momentje voor jezelf toch aangenaam. Ook gingen er geruchten dat Yolanthe inmiddels een nieuwe vriend gevonden heeft. Zou hij braaf met het kind thuis zitten wachten tot Yolanthes Nijlcruise eindelijk voorbij is?

Lees ook: Yolanthe Cabau duikt rimboe in op neppe foto’s

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...