Video: Uitgeklede actrice Sanne Langelaar schrikt van gluurder tijdens privé dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Sanne Langelaar schrikt zich een ongeluk terwijl ze zonder kleding aan het dansen is op bed. De blondine had niet verwacht een toeschouwer te krijgen.

Sanne Langelaar danst zonder kleren met toeschouwer

Het is voor iedereen natuurlijk heerlijk om even uit je eigen omgeving te zijn en genieten van een andere vibe. Zo dacht actrice Sanne Langelaar er ook even lekker tussen uit te gaan en een Bed & Breakfast te boeken tussen de vele koeien en weilanden die ons land in petto heeft. Misschien wou de blondine er even lekker tussen uit of ze had behoefte aan wat rust en privacy. Helaas voor Sanne Langelaar was er tijdens haar verblijf in de Bed & Breakfast geen sprake van rust en al helemaal niet voor privacy. Zo vindt de blondine het blijkbaar leuk om lekker zonder te kleren te dansen op haar bed. Dat moet Sanne vooral doen natuurlijk, maar het is wel handig om te kijken of ze toeschouwers heeft. Zo schrok de blondine zich een ongeluk toen er ineens een groot landbouw voertuig voorbij kwam gescheurd. De mannelijke bestuurder had de tijd van zijn leven tijdens zijn werk toen hij de knappe Sanne Langelaar zomaar zonder kleding zag dansen. Als reactie doet hij als een echte boer een vingertje in de lucht om haar te begroeten. Hij heeft in ieder geval een goed verhaal om te vertellen aan zijn collega’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne Langelaar (@sannelangelaar_)

Sanne Langelaar laat iedereen luisteren door nieuwe rol

Actrice Sanne Langelaar is normaliter natuurlijk altijd te bewonderen op een tv-scherm of zelfs op het grote witte doek in de bioscoop. Toch slaat de blondine een keertje een andere weg in door haar prachtige stem in te zetten. Zo is Sanne niet te zien in een serie, maar ze vertelt wel verhalen via het podcast platform Podimo. De podcast heet ‘Het Bewijs’ en Sanne vertelt hoe alledaagse voorwerpen een doorslag kunnen geven in een moordzaak. Een spannende luister ervaring is dus gegarandeerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Podimo NL (@podimo_nl)

Lees ook: Foto: Lieke van der Hoorn laat fans watertanden door hete vakantiekiekjes

Sanne Langelaar krijgt make-over voor nieuwe rol

Iedereen kent Sanne Langelaar eigenlijk wel van één of meerdere bekende Nederlandse films of series. Zo schitterde de blondine in de historische film Michiel de Ruyter en ze speelt in de NPO serie Swanenburg. Van deze serie zijn verschillende seizoenen uitgekomen. Nu is het eindelijk weer tijd voor Sanne Langelaar om helemaal in een nieuwe rol te kruipen. Daarbij hoort dan ook een nieuwe look voor de actrice. Zo is Sanne al jarenlang een doorgewinterde blondine en niemand kent haar eigenlijk anders. Toch wilden de makers van dit nieuwe project graag wat verandering aanbrengen bij Sanne. Op onderstaande foto is Sanne haar nieuwe look te zien met een licht bruine kleur en een stuk korter haar. Gelukkig staat het Sanne erg goed en de reacties zijn ook erg positief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne Langelaar (@sannelangelaar_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?