Video: Topfitte Naomy van Beem laat achterste van alle kanten bewonderen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vriendin van Rico Verhoeven deelt een heerlijke video in een strakke sportlegging. Met haar topfitte figuur zorgt ze ervoor dat ze van alle kanten te bewonderen is!

Naomy van Beem, de fitness influencer en personal trainer, heeft onlangs een video op Instagram gedeeld. In de video zie je precies welke oefeningen Naomy allemaal doet in de sportschool om haar rondingen goed in vorm te houden.

Heerlijke video van Naomy in strakke legging

Het was niet alleen de oefening die de aandacht trok! De strakke sportlegging en het topfitte figuur van Naomy zorgden ervoor dat ze van alle kanten bewonderd is. Naomy staat bekend om haar gezonde levensstijl en toewijding aan fitness. Het is duidelijk dat het harde werk loont. Met Rico Verhoeven als partner kan dat ook niet anders. Haar benen lijken wel van staal en haar sportlegging laat haar figuur op de beste manier zien. Maar laten we niet vergeten dat het niet alleen om uiterlijk gaat. Naomy is ook een voorbeeld van gezondheid en discipline. Het is heerlijk om te zien hoe Naomy in onderstaande video haar passie voor fitness deelt met haar volgers en hen aanmoedigt om gezonder te leven. En laten we eerlijk zijn, wie wil er niet een beetje meer van de positieve energie van Naomy in zijn leven?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@naomyvanbeem)

Noamy geniet volop van stranddagje in Bahamas

De beeldschone Naomy van Beem lijkt ontzettend te genieten van haar tijd op de Bahama’s! De fitness influencer heeft onlangs een foto gedeeld waarop ze in rode badkleding van het zonnetje aan het genieten is op het strand. Het is altijd leuk om te zien dat mensen plezier hebben op vakantie! Het lijkt erop dat Naomy het maximale uit haar tijd op de Bahama’s haalt. Ze straalt op de foto en lijkt zich nergens druk om te maken, behalve het genieten van de zon en het strand. Noamy draagt geweldige badkleding, helemaal in het rood. Het staat de blondine ontzettend goed, en ze verleidt haar volgers enorm met onderstaand kiekje. Door haar vakantie en de ontspanning kan ze haar sociale batterij weer even lekker opladen. Zo komt ze terug met vernieuwde energie en focus.

Lees ook: Video: Rico Verhoeven pakt hoofd van zijn vriendin Naomy van Beem vast tijdens vliegreis

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@naomyvanbeem)

Noamy van Beem inspireert haar volgers

Geweldig om te zien dat Noamy van Beem haar volgers inspireert! Ze is een inspiratie voor velen op het gebied van gezondheid en fitness. Met haar doorzettingsvermogen en positieve houding laat ze zien dat een gezonde levensstijl haalbaar is voor iedereen. Het is belangrijk om je te omringen met mensen die je motiveren en aanmoedigen om je beste leven te leiden. Dit laat Noamy bij haar bericht op Instagram weten: “Geef elke dag een nieuwe kans om de beste versie van jezelf te worden! En als je extra energie nodig hebt om te sporten, probeer dan zeker de NVB energybooster. Geen excuses meer om op de bank te blijven liggen. Let’s go!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@naomyvanbeem)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!