Video: Rico Verhoeven pakt hoofd van zijn vriendin Naomy van Beem vast tijdens vliegreis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven en zijn vrouw Naomy gingen onlangs op vakantie! In het vliegtuig zorgde de krachtpatser voor een aantal hele vreemde blikken bij zijn mede-reizigers. Hij pakte zijn knappe vriendin Naomy namelijk op een vreemde manier beet!

Rico Verhoeven pakt Naomy flink beet in vliegtuig

Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy van Beem waren zó aan rust toe, dat ze in het vliegtuig al begonnen met optimaal vakantievieren! Het moet er voor omstanders gek uitgezien hebben, maar Rico Verhoeven had louter goede bedoelingen toen hij het hoofd van Naomy beetpakte tijdens deze vlucht! Naomy was namelijk zó moe, dat ze de hele tijd wegdommelde. De mooie blondine kon echter moeilijk slaap vatten in het vliegtuig. Gelukkig had ze een wereldkampioen kickboksen naast zich zitten! Om zijn vriendin vredig te laten slapen, heeft hij maar liefst veertig minuten lang haar hoofd vastgehouden, zodat ze niet steeds zat te knikkebollen. Wat een toewijding! Naomy kwam er ná de vlucht pas achter dat Rico dit voor haar had gedaan. Ze was hem uiteraard zéér dankbaar!

Deelname van Naomy van Beem bij Steenrijk Straatarm

In 2022 deed de vriendin van Rico Verhoeven mee met het bekende programma Steenrijk, Straatarm. Sinds Naomy van Beem een succesvol sportbedrijf heeft opgezet, rinkelt de kassa goed bij de knappe dame. Samen met haar puberzoon plukt ze nu de vruchten van het harde werken. Hun deelname aan Steenrijk, straatarm was voor Naomy en zoon Isaiah dus écht even afzien. Waar ze normaal een wekelijks budget van 1250 hebben, moesten ze het nu ineens doen met slechts 80 euro per week. Aan het einde van de week vertelde Naomy aan haar volgers dat ze het een hele bijzondere ervaring vond.

De exen van Rico Verhoeven

Als we de roddels een beetje serieus mogen nemen, heeft Rico Verhoeven niet bepaald stilgezeten vóór hij een relatie met Naomy van Beem kreeg! Het schijnt namelijk dat Rico Verhoeven een tijdje gedatet heeft met Yolanthe Cabau. Ze werden samen gespot in Los Angeles, waar Rico bezig was om zijn acteercarrière op te starten.

Rico zou ook even hebben gescharreld met de inmiddels bezette Gaby Blaaser. Verhoeven zou namelijk een affaire hebben gehad met deze blondine. Gaby zat ook niet stil; zij zou namelijk ooit ‘avontuurtjes’ hebben beleefd met niemand minder dan Jasper Cillessen en Wesley Sneijder.

Rico was daarvoor wél honkvast; hij had 13 jaar lang een relatie met Jacky Duchenne. In 2020 maakte de ex-tortelduifjes bekend dat ze uit elkaar zouden gaan, er zat namelijk iemand tussen de relatie. Was dat Gaby? Alleen Rico kent de échte waardheid…

Rico Verhoeven geeft peperduur cadeau aan Naomy

Rico Verhoeven heeft zijn vriendin Naomi erg verrast met een peperduur cadeau. De kickbokser heeft een gloednieuwe Range Rover voor zijn meisje gekocht, dat deelt Rico ook graag op instagram natuurlijk. Hij heeft een steeds verder groeiend wagenpark in zijn garage staan; Rico heeft een BMW X7 én een Mclaren 720s. Dat is een autocollectie van meer dan 500.000 euro. Daar kan je een mooi huis van kopen! Dat heeft de kickbokskampioen ook zeker verdiend; Rico is al tien jaar lang ongeslagen kampioen. Om die troon te behouden heeft hij tegen sterke kickboksers gevochten zoals Badr Hari en Jamal Ben Saddik.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...