Video: Topfitte Naomy van Beem laat achterste van alle kanten bewonderen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vriendin van Rico Verhoeven deelt een heerlijke video in een strakke sportlegging. Met haar topfitte figuur zorgt ze ervoor dat ze van alle kanten te bewonderen is!

Naomy van Beem, de fitness influencer en personal trainer, heeft onlangs een video op Instagram gedeeld. In de video zie je precies welke oefeningen Naomy allemaal doet in de sportschool om haar rondingen goed in vorm te houden.

Heerlijke video van Naomy in strakke legging

Het was niet alleen de oefening die de aandacht trok! De strakke sportlegging en het topfitte figuur van Naomy zorgden ervoor dat ze van alle kanten bewonderd is. Naomy staat bekend om haar gezonde levensstijl en toewijding aan fitness. Het is duidelijk dat het harde werk loont. Met Rico Verhoeven als partner kan dat ook niet anders. Haar benen lijken wel van staal en haar sportlegging laat haar figuur op de beste manier zien. Maar laten we niet vergeten dat het niet alleen om uiterlijk gaat. Naomy is ook een voorbeeld van gezondheid en discipline. Het is heerlijk om te zien hoe Naomy in onderstaande video haar passie voor fitness deelt met haar volgers en hen aanmoedigt om gezonder te leven. En laten we eerlijk zijn, wie wil er niet een beetje meer van de positieve energie van Naomy in zijn leven?
Noamy geniet volop van stranddagje in Bahamas

De beeldschone Naomy van Beem lijkt ontzettend te genieten van haar tijd op de Bahama’s! De fitness influencer heeft onlangs een foto gedeeld waarop ze in rode van het zonnetje aan het genieten is op het strand. Het is altijd leuk om te zien dat mensen plezier hebben op vakantie! Het lijkt erop dat Naomy het maximale uit haar tijd op de Bahama’s haalt. Ze straalt op de foto en lijkt zich nergens druk om te maken, behalve het genieten van de zon en het strand. Noamy draagt geweldige , helemaal in het rood. Het staat de blondine ontzettend goed, en ze verleidt haar volgers enorm met onderstaand kiekje. Door haar vakantie en de ontspanning kan ze haar sociale batterij weer even lekker opladen. Zo komt ze terug met vernieuwde energie en focus.

Lees ook: Video: Rico Verhoeven pakt hoofd van zijn vriendin Naomy van Beem vast tijdens vliegreis

Noamy van Beem inspireert haar volgers

Geweldig om te zien dat Noamy van Beem haar volgers inspireert! Ze is een inspiratie voor velen op het gebied van gezondheid en fitness. Met haar doorzettingsvermogen en positieve houding laat ze zien dat een gezonde levensstijl haalbaar is voor iedereen. Het is belangrijk om je te omringen met mensen die je motiveren en aanmoedigen om je beste leven te leiden. Dit laat Noamy bij haar bericht op Instagram weten: “Geef elke dag een nieuwe kans om de beste versie van jezelf te worden! En als je extra energie nodig hebt om te sporten, probeer dan zeker de NVB energybooster. Geen excuses meer om op de bank te blijven liggen. Let’s go!”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.