Video: Topfitte Irene Schouten deelt heerlijk uitzicht in strakke roze broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Nederlandse schaatsster Irene Schouten is lekker op welverdiende vakantie! Ze verwent volgers met een prachtig uitzicht in een strak roze broekje. 

Irene Schouten, de Nederlandse schaatskampioene, besloot net als vele andere schaatsers om even lekker op vakantie te gaan! De blondine trok haar vakantie nog even door naar een andere bestemming dan haar collega’s, namelijk het prachtige Rome om lekker cultuur op te snuiven.

Irene Schouten maakt mooi uitzicht geweldig dankzij strakke broek

In het zonnige Italië kan de blondine even helemaal tot rust te komen na een intens schaatsseizoen! Irene kan het dan ook niet laten om haar volgers even jaloers te maken met een heerlijk kiekje vanuit de stad vol geschiedenis. In onderstaand filmpje zie je wat Irene Schouten op haar Instagram-verhaal heeft gedeeld met haar volgers. Het uitzicht is adembenemend! Het is natuurlijk in samenhang van twee aspecten, want de eeuwenoude ruïnes zijn mooi om te zien, maar Irene die op de voorgrond staat, maakt het filmpje helemaal subliem! Ze draagt een strakke roze pantalon broekje waar haar rondingen mega goed tot zijn recht komen.

Lees ook: Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Digitale gids maakt Irene Schouten wegwijs

Irene Schouten is op vakantie in Rome om de rijke geschiedenis en prachtige bezienswaardigheden van de stad te verkennen. Ze besloot om een digitale gids te gebruiken die alles over de stad vertelde via haar oortjes. Irene kreeg een hele route voorgelegd die ze mocht belopen. Terwijl ze door de stad wandelde, hoorde ze de digitale gids enthousiast praten over alles wat zich in Rome vroeger heeft afgespeeld. Dus mocht je ooit naar Rome op vakantie gaan, dan is zo’n digitale gids ideaal. Als je er even geen zin meer in het hebt dan druk je gewoon even lekker op pauze en geniet je van een heerlijk Italiaans kopje koffie zoals Irene op onderstaande foto even doet. Super makkelijk en daarmee ook erg handig om een stad goed te leren kennen. Irene zal dus nog met aardig wat kennis over Rome terugkeren, de stad heeft namelijk enorm veel historie!

Lees ook: Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

Irene Schouten in tranen na ‘intens seizoen’

De blonde Irene Schouten heeft een succesvol seizoen achter de rug, maar het heeft flink wat hard werk van Irene gevraagd en dat zorgde voor een hoop druk. “Ik heb alles gegeven wat ik had, en ik ben trots op wat ik heb bereikt”, zei Schouten met betraande ogen. “Maar het was ook een heel zwaar seizoen, zowel fysiek als mentaal. Het voelt alsof ik helemaal leeg ben.” Schouten heeft een indrukwekkend seizoen gehad met verschillende overwinningen in Nederland, maar ook in het buitenland. De druk om te presteren daarentegen was dit seizoen erg hoog en ze heeft ontzettend veel uren in de sportschool doorgebracht en op het ijs gestaan om haar doelen te bereiken.

Tijd voor welverdiende herstel en rust

“Ik weet dat rust en herstel nu belangrijk zijn”, zegt Irene Schouten na de pittige tijd. “Maar het is moeilijk om te stoppen en tot rust te komen na zo’n intens seizoen. Ik zal het schaatsen missen, maar ik weet dat het belangrijk is om goed voor mezelf te zorgen en de tijd te nemen om te herstellen.” De tranen van Schouten waren van opluchting en het harde werk. Maar het was ook een herinnering aan de moeilijke en mentaal zware periode die gepaard gaan met topsport. Irene Schouten mag nu in ieder geval genieten van haar welverdiende vakantie om straks uitgerust aan het nieuwe schaatsseizoen te beginnen!

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!