Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Knappe schaatsster plaatst foto van knappe meiden

Irene Schouten is even op vakantie. Dat heeft ze ook wel verdiend na haar afgelopen schaatsprestaties. Nu is het tijd om bij te komen en dan kan ze strakjes weer knallen op de schaatsbaan. Maar bij een vakantie horen natuurlijk ook vakantiefoto’s. En laat Irene nu net een foto gemaakt hebben van haar knappe meiden. Letterlijk in dit geval. Ze is met een grote vriendinnengroep op vakantie en met zijn allen maken ze even een leuk kiekje. Je moet even een foto verder klikken in de post hieronder om de aantrekkelijke vriendinnen van Irene te zien, maar dan heb je ook wat. Irene Schouten heeft zich namelijk omringd met vrouwen die minstens net zo knap zijn als zijzelf.

Lees ook: Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

De aantrekkelijke vriendinnen van Irene Schouten

Het lijkt inmiddels wel een beetje een cliché te worden dat alle Nederlandse schaatssters enorm knap zijn. maar wat minstens een net zo groot cliché is, dat is dat alle Nederlandse schaatssters ook knappe vriendinnen hebben. En dat blijkt nu ook meer dan waar te zijn. In ieder geval voor Irene. De knappe sporter is erg aan het genieten van het momentje met haar meiden. Ze mag best vaker haar vriendinnen in de spotlight zetten, daar komen de knappe dames prima tot hun recht. Irene vindt het ook wel fijn om voor de verandering een beetje afstand te nemen en haar meiden alle aandacht te laten vangen. Maar zelfs als ze niet aan het proberen is om verleidelijk over te komen, lukt dat Irene maar heel moeilijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

Knappe schaatsster plaatst leuke vakantie foto’s

Als je meer wilt zien van Irene haar spannende vakantie met haar vriendinnen, dan is er goed nieuws. De knappe dame plaatst namelijk praktisch aan de lopende band kiekjes van haar tripje op Instagram. Als je dus meer wilt zien van Irene en haar meiden, dan valt het aan te raden om haar Instagram in de gaten te blijven houden. Of je komt eens in de zoveel tijd even kijken op Mannenzaken, want wij houden je natuurlijk altijd up to date over de mooiste plaatjes van de knappe schaatsster.

Irene Schouten laat zich van leukste kant zien

Meestal zie je Irene alleen maar in haar strakke schaatspakje. Dat is natuurlijk best een mooi gezicht, maar gaat na een tijdje wel een klein beetje vervelen. Wat nu zo mooi is aan alle foto’s die Irene in haar vrije tijd plaatst, is dat je haar in andere verleidelijke kleding kan zien. En dat is natuurlijk wel een beetje een feestje. Irene heeft ook gewoon een ontzettend knap lichaam en in de juist kleding komt dat nog even wat extra goed naar voren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!