Video: Noa Vahle verpest overwinningsspeech Hélène Hendriks tijdens Televizier-gala

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks en Noa Vahle stalen de show tijdens het Televizier-gala. Toch liep de speech van Hélène helemaal in de soep. Dat kwam door een opmerking van Noa…

Noa Vahle brengt Hélène Hendriks in moeilijkheden

Een spannende avond voor veel genomineerde Nederlandste televisie sterren; het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala! Mannelijke kijkers vielen met hun neus in de boter. Zowel Noa Vahle als Hélène Hendriks waren genomineerd. Dan wel in een andere categorie, maar beide dames hebben onder andere hun succes aan Vandaag Inside te danken. Zo was het een geweldige avond voor Noa Vahle en Helene Hendriks, want beide dames wonnen de award in de genomineerde categorie. Zo mocht Noa Vahle eerst het podium op om haar award voor Televizier-ring Talent op te halen. Op het podium gaf Noa uiteraard een mooie speech terwijl ze aan alle kanten straalde. Hier wou Noa één iemand in het speciaal bedanken en dat is Hélène Hendriks. Zo vertelde Noa dat Hélène de afgelopen twee jaar super veel voor haar heeft betekend en daar wil ze haar graag voor bedanken. Het is te zien dat Hélène de tranen in haar ogen krijgt en het erg lief van Noa Vahle vindt.

Hélene Hendriks heeft grote ogen van de zenuwen

Nadat Noa Vahle haar prijs in ontvangst heeft genomen was het tijd voor Hélène Hendriks om zenuwachtig te worden. Zo was Hélène genomineerd in de categorie ‘Beste presentator’. Samen met André van Duin en Raven van Dorst maakte Hélène deel uit van de drie genomineerden. Het was even een spannend momentje, maar uiteraard wint Hélène Hendriks de Televizier-Ring award voor beste presentatrice. De knappe presentatrice is natuurlijk niet te evenaren. Toch was het wel duidelijk dat Hélène erg zenuwachtig was tijdens het geven van haar speech. Hoe dat ontstond? Hélène legde het later zelf uit. Noa Vahle had met haar speech zo’n gevoelige snaar geraakt bij Hélène, dat toen Hélène ná Noa haar prijs in ontvangst nam, ze stiekem al helemaal in tranen was. Na al die stoere praat over ‘nul zenuwen’ vooraf liep haar speech dus helemaal anders dankzij de lieve woorden van Noa. Heeft het Hélènes moment verpest? Dat niet echt, want de presentatrice wist alsnog een mooie, oprechte speech neer te zetten!

Op onderstaande foto van Hélène Hendriks en Noa Vahle is goed te zien dat Hélène er nogal zenuwachtig uitziet. Zo heeft de blondine erg uitpuilende ogen en kijkt ze een beetje angstig in de camera. Het is natuurlijk ook spannend om eventueel in de prijzen te vallen en te moeten speechen voor zoveel mensen. Ook was programma De Oranje Zomer genomineerd in de categorie beste tv-programma. Helaas is deze award naar de serie Oogappels gegaan.
Hélène Hendriks en Noa Vahle gaan flink borreltje drinken

De twee blondines Hélène Hendriks en Noa Vahle kunnen hun geluk natuurlijk niet op na het Gouden Televizier-Ring Gala. Zo zijn ze beide enorm blij met hun gewonnen award. Ook moeten de zenuwen er duidelijk even uit, en de dames gaan dan ook lekker een borreltje drinken. Tijdens het interview neemt de nog jonge Noa Vahle zonder problemen het woord. Hélène Hendriks lijkt nog steeds een beetje bij te moeten komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...