Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis paradeert in mooie outfit over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt!

Sylvie Meis loopt te pronken met haar lichaam. In haar badkleding loopt ze op sensuele wijze terug richting haar handdoek. Ze moet alleen wel oppassen, anders waait haar hoed nog van haar hoofd. Terwijl zij geniet van haar vakantie, genieten haar volgers van een prachtig uitzicht!

Sylvie Meis wandelt richting de camera

Sylvie Meis is even de zee in gegaan. Ze heeft haar tenen in het water gedaan en kwam tot de conclusie dat het toch iets te koud was om te zwemmen. Met opgeheven hoofd loopt ze terug naar haar handdoek. Ze lijkt enorm trots op zichzelf dat ze het heeft geprobeerd. Met een flinke glimlach op haar gezicht loopt ze terug. Even kijkt ze om zich heen of er mensen naar haar kijken. Wanneer ze weer terugkijkt verschijnt er een glimlach op haar gezicht. Sylvie Meis kennende kijkt er iemand op dat moment naar haar. Daardoor verschijnt er ook een grote glimlach op haar gezicht. Sylvie Meis is, geheel terecht, super trots op haar lichaam en iedereen mag dat weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis sport op vakantie in strakke legging

Normaal gesproken gaan mensen op vakantie om te ontspannen. Sylvie Meis moet er niet aan denken. Ze heeft zo’n routine dat ze ook op vakantie door blijft sporten. In een superstrakke legging staat ze voor de spiegel. Ze heeft zich helemaal klaargemaakt om te gaan sporten. Dit doet ze helemaal in het mooie Miami waar ze op vakantie is. Naast dat ze een superstrakke legging aan heeft, heeft ze ook nog eens een super kort topje aan. Dit topje is alles behalve dekkend. Met dit outfitje laat ze niets aan de verbeelding over. Er is meer dan duidelijk te zien dat Sylvie Meis haar prachtige lichaam goed verzorgt. Dat ze ook op haar vakantie sport is met zo’n lichaam zeker begrijpelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis is naar onze oosterburen overgestapt

Sylvie Meis heeft Nederland inmiddels definitief ingeruild voor onze oosterburen. De knappe blondine is een aantal jaren geleden getrouwd met een Duitse man. Nu deelt ze een heerlijke foto van zichzelf. De tekst is alleen wel helemaal in het Duits. De knappe blondine laat haar Nederlandse roots achter zich en verkiest de Duitse taal boven de Nederlandse taal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..