Video: Sylvana IJsselmuiden onthult warme gevoelens voor F1-coureur Nyck de Vries

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Sylvana IJsselmuiden, presentatrice en autocoureur-fan, zorgt voor opschudding op Instagram met haar laatste post!

Sylvana IJsselmuiden spreekt zich uit over Nyck de Vries

De presentatrice met de mooie rondingen, Sylvana IJsselmuiden, roept haar volgers op om te speculeren over het lot van Nyck de Vries vóór de Grand Prix van Zandvoort. Met een knipoog deelt ze haar eigen mening in dit vermakelijke verhaaltje. In de post daagt Sylvana haar volgers uit om te raden wat er met Nyck de Vries zal gebeuren. Zal hij worden ontslagen of krijgt hij een nieuwe kans? Sylvana onthult haar innerlijke superfan en is duidelijk betrokken bij het Nederlandse autosporttalent. Terwijl de zomerstop nadert, stookt Sylvana de spanning op. Zullen we één of twee Nederlanders zien bij de start van de race? Het juiste antwoord wordt beloond met een bijzonder souvenir – een pilsemannetje! Sylvana zorgt voor een vleugje humor en competitie in haar Instagram-post. Maar Sylvana heeft ook een boodschap voor Nyck de Vries. Ze hoopt dat hij snel zijn prestaties verbetert bij Team Alpha Tauri. Met haar kenmerkende stijl en enthousiasme blijft ze de Nederlandse coureur steunen en hoopt ze op grootse successen! Het zou namelijk doodzonde zijn als hij zou worden ontslagen vóór de Grand Prix van Zandvoort.

Lees ook: Foto: Deze outfit van Sylvana IJsselmuiden kan haar troeven nauwelijks in bedwang houden

Sylvana in strak gouden glinsterende jurk met leuke inkijk

Sylvana IJsselmuiden straalt als een ware ster op de rode loper, gekleed in een adembenemend goudkleurig glinsterend jurkje met een speelse V-hals. Aan de zijde van haar vriend Jonas Vermeulen trekt ze alle ogen naar zich toe. Het sprankelende jurkje omhult Sylvana’s rondingen op een elegante en verleidelijke manier, terwijl het glinsterende materiaal haar helemaal laat stralen. Met haar zelfverzekerde houding en stralende glimlach geeft ze een extra dosis glamour aan de rode loper. Samen met Jonas  vormt ze een perfect duo, waarbij hun stijlvolle verschijning de show steelt. Hun samenspel straalt harmonie en geluk uit, waardoor ze ongetwijfeld het middelpunt van alle aandacht zijn. Met haar sprankelende verschijning en stralende persoonlijkheid zet Sylvana de rode loper in vuur en vlam. Ze laat zien dat ze niet alleen een talentvolle presentatrice is, maar ook een ware fashion queen die moeiteloos elke outfit weet te rocken!
 Heerlijk stoffig knuffeltopje van Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden verraste haar volgers weer met een leuke live sessie op TikTok. Tijdens de livestream was ze aan het videobellen met een mannelijke volger die ontspannen van een biertje genoot. Maar wat de aandacht van iedereen trok, was de bijzondere kalender waar Sylvana met een zeer kiekje in stond! De reacties stroomden binnen en haar volgers waren duidelijk enthousiast en verrast door de ondeugende foto in de kalender. Ze lieten hun waardering blijken en waren benieuwd naar meer van Sylvana’s avonturen. Sylvana, altijd in voor een beetje humor en plezier, vroeg haar volgers om suggesties voor de volgende keer. Wat wilden ze graag zien? De reacties stroomden binnen: meer grappige momenten, spannende challenges en natuurlijk nog meer kiekjes!

@sylvana.ijsselmuidenIk ging weer live met jullie 🤣 wat vonden jullie er van? En wat willen jullie de volgende keer zien? X♬ origineel geluid – Sylvana IJsselmuiden

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!