Video: Sylvana IJsselmuiden onthult geheim achter strak lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Sylvana IJsselmuiden geeft eindelijk haar geheim achter dat prachtige lijf prijs!

De prachtige presentatrice probeert haar volgers te motiveren. “Nieuwe week nieuwe kansen” begint Sylvana tegen haar volgers. Dit betekent volgens Sylvana “lekker gezond eten en lekker sporten”. De grote vraag is hoe motiveer je jezelf om dit te gaan doen. Sylvana IJsselmuiden onthult het grote geheim achter haar strakke lichaam. Het grote geheim is namelijk niet de weegschaal gebruiken. Dan weet je ook nooit of je wel of niet bent aangekomen. Wanneer je naar de prachtige presentatrice kijkt, blijkt dit dan ook uitermate goed te werken.

 

Sylvana IJsselmuiden deelt nog meer tips met haar volgers

Nu de energieprijzen flink aan het stijgen zijn moet je ergens op besparen. Er is nu onderzocht dat je wel 600 euro per jaar kan besparen als je het hele jaar koud doucht. Sylvana deelde nu met haar volgers hoe je hier op kan oefenen. Dit kan natuurlijk met de enige echte Wim Hof, oftewel iceman. Sylvana heeft een tijdje terug Wim hof geïnterviewd hoe hij oefent in een koud bad en wat de tactiek is. Uiteindelijk trok Sylvana ook haar eigen badkleding aan en ging ze zelf in een ijsbad zitten. Wanneer je de tips dus gaat gebruiken kan je tot wel 600 euro per jaar besparen! Het enige nadeel is dat je niet meer echt lekker ontspannen onder je douche kunt staan.

Sylvana IJsselmuiden heeft nieuwe aanbidder

Sylvana was aanwezig bij de GP van Zandvoort. Hier kreeg ze te maken met een wel hele bekende F1-coureur. De F1-coureur waar we het over hebben is niemand minder dan Lando Norris. Sylvana was aanwezig op het circuit in Zandvoort en heeft hier duidelijk een indruk achtergelaten. Lando Norris viel namelijk voor de looks van de knappe presentatrice. Lando Norris komt net uit een relatie waardoor hij weer vrijgezel is. Ook Sylvana IJsselmuiden is weer vrijgezel. Naast dat ze allebei vrijgezel zijn is Lando Norris ook nog is half Belgisch. Contact zoeken met elkaar hoeft dus niet zo’n groot probleem te worden!

Valt Sylvana op oudere mannen?

Sylvana IJsselmuiden had tijdens het F1-weekend toegang tot het circuit in Zandvoort. Ze kon dus met alle coureurs op de foto gaan. Dit heeft ze uiteindelijk niet gedaan, maar ze is wel met drie andere mannen op de foto gegaan. Twee van deze mannen zijn de teambazen van Red Bull Racing en Mercedes. Het lijkt erop dat Sylvana niet achter de jonge F1-coureurs aan zit, maar achter de wat oudere F1-teambazen. Ook maakten Sylvana een selfie met een oud Formule-1 coureur Mark Webber. Ook deze man is een stuk ouder dan Sylvana zelf. Wie weet valt Sylvana wel op oudere mannen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.