Video: Sylvana IJsselmuiden onthult geheim achter strak lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Sylvana IJsselmuiden geeft eindelijk haar geheim achter dat prachtige lijf prijs!

De prachtige presentatrice probeert haar volgers te motiveren. “Nieuwe week nieuwe kansen” begint Sylvana tegen haar volgers. Dit betekent volgens Sylvana “lekker gezond eten en lekker sporten”. De grote vraag is hoe motiveer je jezelf om dit te gaan doen. Sylvana IJsselmuiden onthult het grote geheim achter haar strakke lichaam. Het grote geheim is namelijk niet de weegschaal gebruiken. Dan weet je ook nooit of je wel of niet bent aangekomen. Wanneer je naar de prachtige presentatrice kijkt, blijkt dit dan ook uitermate goed te werken.

 

Sylvana IJsselmuiden deelt nog meer tips met haar volgers

Nu de energieprijzen flink aan het stijgen zijn moet je ergens op besparen. Er is nu onderzocht dat je wel 600 euro per jaar kan besparen als je het hele jaar koud doucht. Sylvana deelde nu met haar volgers hoe je hier op kan oefenen. Dit kan natuurlijk met de enige echte Wim Hof, oftewel iceman. Sylvana heeft een tijdje terug Wim hof geïnterviewd hoe hij oefent in een koud bad en wat de tactiek is. Uiteindelijk trok Sylvana ook haar eigen badkleding aan en ging ze zelf in een ijsbad zitten. Wanneer je de tips dus gaat gebruiken kan je tot wel 600 euro per jaar besparen! Het enige nadeel is dat je niet meer echt lekker ontspannen onder je douche kunt staan.

Sylvana IJsselmuiden heeft nieuwe aanbidder

Sylvana was aanwezig bij de GP van Zandvoort. Hier kreeg ze te maken met een wel hele bekende F1-coureur. De F1-coureur waar we het over hebben is niemand minder dan Lando Norris. Sylvana was aanwezig op het circuit in Zandvoort en heeft hier duidelijk een indruk achtergelaten. Lando Norris viel namelijk voor de looks van de knappe presentatrice. Lando Norris komt net uit een relatie waardoor hij weer vrijgezel is. Ook Sylvana IJsselmuiden is weer vrijgezel. Naast dat ze allebei vrijgezel zijn is Lando Norris ook nog is half Belgisch. Contact zoeken met elkaar hoeft dus niet zo’n groot probleem te worden!

Valt Sylvana op oudere mannen?

Sylvana IJsselmuiden had tijdens het F1-weekend toegang tot het circuit in Zandvoort. Ze kon dus met alle coureurs op de foto gaan. Dit heeft ze uiteindelijk niet gedaan, maar ze is wel met drie andere mannen op de foto gegaan. Twee van deze mannen zijn de teambazen van Red Bull Racing en Mercedes. Het lijkt erop dat Sylvana niet achter de jonge F1-coureurs aan zit, maar achter de wat oudere F1-teambazen. Ook maakten Sylvana een selfie met een oud Formule-1 coureur Mark Webber. Ook deze man is een stuk ouder dan Sylvana zelf. Wie weet valt Sylvana wel op oudere mannen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...