Video: Sylvana IJsselmuiden heeft pijn tussen de benen na gevecht met enorme paal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden beleeft wilde avonturen met een enorme paal in Friesland. De gevolgen daarvan zijn pijnlijk – letterlijk en figuurlijk.

Sylvana beleeft wilde avonturen in Friesland

We kennen Sylvana IJsselmuiden natuurlijk allemaal van filmpjessite Dumpert, waar ze andermans video’s bekijkt en beoordeelt. Nu had ze waarschijnlijk niet verwacht dat ze zelf het onderwerp zou worden van een onvervalst Dumpert-filmpje!

Sylvana is een echte Friezin. Ze kan schaatsen, varen, drinken – maar kan ze ook fierljeppen? Je zou zeggen dat ze ook deze traditionele Friese sport een beetje beheerst. Als je even vergeten bent wat dat ook alweer was; fierljeppen is een zomerse sport, waarbij je met een lange stok ordinair over een sloot heen springt. Je begrijpt waarom haar volgers niet konden wachten tot Sylvana haar fierljep-kunsten op Instagram zou delen!

Sylvana IJsselmuiden, de nieuwe fierljep-kampioen

Syl wilde het fierljeppen ook proberen, zoals je kunt zien op de video, neemt ze een mooie aanloop en klemt zich vol goede moed aan de paal. Alleen net niet goed genoeg, aangezien ze meteen naar beneden glijdt en keihard op het water ketst. Tijdens haar sprong was ze ook meer met de camera bezig dan met de paal. Zo blijkt uit haar volgende story.

Sylvana met één hand op paal

Zou ze zichzelf een tikkeltje overschat hebben? Sylvana was tijdens haar sprong met heel  andere dingen bezig dan de paal vasthouden en de overkant bereiken! Zo wilde ze haar volgers laten zien dat ze het met één hand kon, dus probeerde ze te zwaaien terwijl ze in de paal hing. Dankzij Sylvana weten we nu dat vrouwen toch minder goed kunnen multitasken dan dat ze zeggen. De gevolgen van haar koninklijke zwaai kwamen namelijk keihard aan – letterlijk en figuurlijk.

Sylvana IJsselmuiden fierljeppen

Sylvana IJsselmuiden vol blauwe plekken

Syl dacht alles gehad te hebben, na haar wilde gevecht met de paal – maar het tegendeel is waar. De klap op het water was pijnlijk, maar de nasleep bleek nog veel erger. Ze kwam na thuiskomst tot de schokkende ontdekking dat haar benen helemaal onder de blauwe plekken zaten. En niet alleen Syl schrok hiervan, maar wij ook!

Sylvana IJsselmuiden blauwe plekken

De dijen van Sylvana zitten vol met blauwe plekken, en niet zulke kleintjes ook! Daar schrokken zijzelf en haar volgers wel even van. Om een blauwe plek tegen te gaan moet je eigenlijk meteen koelen, maar we twijfelen of dat bij plekken van dit formaat zin heeft. Blauwe plekken staan erom bekend dat ze erger worden met de dag, bij Sylvana was dit anders – ze kon namelijk met een uur al zien hoe de boel donkerder en heftiger werd. Deze schokkende foto’s doen je bijna vermoeden dat er méér gebeurd is dan alleen een fierljep-ongeluk!

Sylvana IJsselmuiden blauwe plekken2

Sylvana kan erom lachen

We kennen Syl niet anders als iemand met een goede zelfspot en die zichzelf niet altijd te serieus neemt. Zo ook nu niet. Haar volgers hebben hier natuurlijk allemaal een mening over een reageren volop. Ze deelt dan ook een reactie in haar story van een van haar volgers, die terecht kritisch is op haar fierljep-kunsten.

Sylvana IJsselmuiden comment

Sylvana lijkt het zelf ook door te hebben: een echte Friezin moet gewoon kunnen fierljeppen. En een vrouw moet natuurlijk kunnen multitasken. Ons advies voor Syl is dan ook om nog even een paar keer te oefenen, zonder de camera erbij en we hopen dat de blauwe plekken snel wegtrekken. Een lange broek dragen met dit weer is namelijk zeker geen pretje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.