Video: Sylvana IJsselmuiden gooit heerlijke troeven in de strijd tijdens GP van Zandvoort

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden kan je als echte fan alles vertellen over de Formule 1. En dat doet ze in een zeer bijzonder topje. 

De prachtige blondine Sylvana IJsselmuiden legt je alles uit over de F1

Natuurlijk weet Sylvana IJsselmuiden alles over de F1. De knappe blondine is als het ware een mega-fan en kan je alles vertellen over het laatste nieuws omtrent de Formule 1. Dat doet ze dan ook op haar social media, waar ze al haar volgers het laatste nieuws van en over Zandvoort geeft. En dat kan Sylvana maar op één manier doen natuurlijk en dat is met een ongelooflijk mooi topje aan. De aantrekkelijke blondine weet als geen ander hoe ze haar fans moet vermaken. Met een weekend als dit heeft ze in ieder geval genoeg om over te praten. De prachtige blondine blijft op die manier mooie content maken. Zolang ze voor al haar filmpjes een nieuw strak topje aantrekt is dat natuurlijk helemaal prima.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt heerlijke foto in slechts een handdoekje
Het heerlijke topje van Sylvana IJsselmuiden

De verleidelijke presentatrice maakt er geen geheim van dat ze een heerlijk heeft. Iedereen die een beetje bekend is met Sylvana weet dat eigenlijk al. Je kan op haar social media genoeg voorbeelden vinden waarop de blondine een heerlijk strak en kort topje draagt. En ook in haar video’s is het vaak raak. De prachtige presentatrice weet dat ze haar kijkers wel geboeid moet houden van begin tot eind. En natuurlijk is de informatie die ze geeft over de F1 ook ontzettend interessant, maar Sylvana is niet gek. Die weet dat je het oog ook wat moois moet geven tijdens de leuke video’s. Alleen op die manier zorg je ervoor dat je kijkers een optimale ervaring hebben. Het klopt wel, want alle volgers van Sylvana zijn enorm blij met haar prachtige video’s.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden buigt voorover op boot en laat haar mooiste plekjes zien
Sylvana IJsselmuiden doet wel eens vaker verleidelijk op beeld met mooie foto’s en video’s

De verrukkelijke blondine is niet onbekend met het maken van verleidelijke foto’s en video’s. Dat doet Sylvana wel vaker. Vaak doet ze dat wel met een beetje een knipoog. De heerlijke blondine vindt het helemaal niet erg om haar volgers een klein beetje te verleiden. De wereld is al serieus genoeg, dus dan mag er ook een beetje ruimte zijn voor plezier. En de dame die ooit gekroond werd tot ‘knapste vrouw van Nederland’ heeft wel wat ervaring met het maken van heerlijke kiekjes. Ze weet precies hoe ze moet staan en wat ze aan moet trekken om ervoor te zorgen dat haar het meest verleidelijk overkomt. En dat doet ze op regelmatige basis, zodat haar fans niet ontevreden achter blijven. Sylvana IJsselmuiden weet haar fans wel flink te verwennen met alle mooie foto’s en video’s die ze voor hen maakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'