Video: Sylvana IJsselmuiden bezorgd om ballen in strak zusterspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De mooie Sylvana IJsselmuiden heeft heel wat talenten, maar ze houdt zich af en toe ook bezig met dokterspraktijken in een wel heel strak pakje…

Sylvana IJsselmuiden in Check Je Ballen met Sylvana

Elk jaar komt Sylvana IJsselmuiden terug met het fragment Check Je Ballen met Sylvana. Dit doet ze om meer bewustzijn te creëren rondom ernstige ziektes rondom je zaakje. De blondine heeft zelf zo’n erge ziekte meegemaakt en wil daarom graag mensen helpen om stil te staan bij hun eigen gezondheid. Zo rond november herhaalt Sylvana het inmiddels bekende fragment van Check Je Ballen. Deze maand wordt namelijk ook ‘Movember’ genoemd en is specifiek om mensen bewust te maken van de gezondheid van mannen. De presentatrice vind het zelf extra belangrijk om vooral mannen bewust te maken. De gezondheid van mannen wordt namelijk juist snel weggemoffeld en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Sylvana onderzoekt je zaakje grondig

In de video laat Sylvana IJsselmuiden zien hoe iemand zijn zaakje kan checken op abnormale dingen die kunnen duiden op ziekte. De blonde presentatrice zegt zelf helemaal niks, maar de video wordt ingesproken door Nick Toet. Hij legt alles haarfijn uit terwijl Sylvana laat zien hoe het moet. Het filmpje heeft een kleine komediefactor, maar uiteraard ook een serieuze ondertoon vanwege het serieuze onderwerp.
Sylvana IJsselmuiden waarschuwt volgers

In eerste instantie zou je misschien denken dat mensen de video van Check Je Ballen met Sylvana zullen weglachen en er niks mee doen, vanwege de komediefactor. Toch zijn er veel mensen die zich bewust worden over de gezondheid van mannen. Zo heeft Sylvana meerdere berichtjes gekregen waarbij mannen hun dankbaarheid uitspreken. In één van deze berichtjes laat iemand weten dat ze geen kanker vonden, maar er wel achter zijn gekomen dat ze een liesbreuk hadden waar ze niks vanaf wisten. In een ander berichtje laat iemand weten dat diegene een knobbeltje heeft gevonden, maar niet zo goed weet wat hij moet doen in verband met preutsheid. Sylvana bereikt dus precies haar doel: Mensen bewust maken over de gezondheid van mannen en hun ‘zaakjes’.

Sylvana IJsselmuiden drukt zich tegen Stefano Keizers aan

Afgelopen jaar heeft de prachtige blonde Dumpert-presentatrice meegedaan aan het maar-al-te-bekende programma Expeditie RobinsonZe krijgt vaak de vraag of ze hier nog vrienden aan over heeft gehouden. Het antwoord op die vraag deelt ze onlangs met haar volgers op haar sociale media. Op een recent geplaatste foto staat ze te knuffelen met Stefano Keizers (a.k.a. Gover Meit), die ook meedeed aan Expeditie. In het televisieprogramma heeft Sylvana laten weten dat het haar droom was om ooit parachute te springen. Samen met Stefano maakt ze deze droom waar. “Ik ben dol op deze man,” schrijft ze, “we zijn goede vrienden. Stef/Goof is heel bijzonder in de zin van awesome!”

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden laat pluspunten zien op de achterbank

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!