Video: Suzanne Schulting laat haar vriend Sam van Royen naar adem snakken met kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting heeft een nieuwe video online gezet, waar haar volgers natuurlijk vol van smullen. Die genieten van de outfit van de schaatsster. 

De adembenemende jurk van Suzanne Schulting

Terwijl de feestdagen in volle gang zijn, heeft Suzanne Schulting, de Nederlandse shorttrackkoningin, niet alleen medailles verzameld op het ijs, maar ook bewondering geoogst voor haar stijlvolle verschijning tijdens kerst. In een video die de harten van haar fans sneller doet kloppen, laat ze haar vriend Sam van Royen naar adem snakken met een jurkje dat werkelijk adembenemend is. Dit bijzondere kledingstuk moet je als fan van de schaatsster simpelweg even gezien hebben. Je slaat er namelijk stijl van achterover.

De glimmer en glans van de jurk van Suzanne Schulting

In de video schittert Suzanne Schulting in een jurkje dat niet alleen glimmers heeft, maar ook de adem van haar vriend weg lijkt te nemen. Het korte jurkje omhelst haar op een manier waar je als bewonderaar van Suzanne alleen maar van kan genieten. Sam van Royen lijkt in de video niet anders te kunnen dan bij wijze van spreken naar lucht happen. Suzanne straalt naast haar vriend, en niet alleen vanwege de glimmers op haar jurkje. De keuze voor dit adembenemende kledingstuk is absoluut de juiste geweest deze feestdagen. De jurk van Suzanne Schulting valt duidelijk goed in de smaak bij haar publiek. Die genieten van elke beweging die ze in het pakje maakt.

Suzanne Schulting valt meer op naast haar casual vriend

Terwijl Suzanne schittert in haar feestelijke outfit, kiest vriendlief Sam van Royen voor een meer casual look tijdens de kerst. Met een ontspannen outfit lijkt hij duidelijk minder moeite te doen, maar schijn bedriegt. Deze casual keuze werkt echter in zijn voordeel, want het legt de nadruk op Suzanne’s oogverblindende verschijning. Soms is het de kunst om met minder moeite meer impact te creëren, en Sam lijkt dit goed te begrijpen. Het lijkt wel alsof Suzanne en Sam een perfecte kerstbalans hebben gevonden. Suzanne straalt in haar glamourjurk, terwijl Sam met zijn meer casual outfit haar nog meer doet opvallen. Het koppel sluit goed op elkaar aan, en samen vormen ze een harmonieus geheel dat de kerstsfeer verrijkt. Een slimme zet van Sam om Suzanne extra te laten stralen tijdens deze feestelijke periode.

Een mooie kerst met Suzanne Schulting

De kerstvideo van Suzanne Schulting en Sam van Royen is niet alleen een modefeestje, maar ook een een teken dat ze zo goed bij elkaar passen. Het is duidelijk dat de twee perfect op elkaar aansluiten in bijna alle aspecten van het leven. En dat is toch wel bijzonder te noemen. Ze vullen elkaar goed aan. En dat kan alleen maar betekenen dat ze samen een ongelooflijk goede kerst hebben gehad. Suzanne Schulting en Sam van Royen weten hoe ze een kerstvideo moeten maken. Met hun video hopen ze iedereen weer een beetje vermaakt te hebben deze feestdagen. Ze hebben zichzelf namelijk uitstekend vermaakt. En die blijdschap mag natuurlijk gewoon gedeeld worden met hun volgers. Daar zijn die leuke video’s immers voor.

Meer van Suzanne Schulting kan je zien op Instagram

Wil je nou nog meer genieten van de mooie kunsten van Suzanne Schulting? Ga dan even naar haar Instagram pagina toe. Daar zien je nog veel meer moois van de schaatsster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.