Video: Superfitte Celine Huijsmans bewondert nieuw snoepje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine is niet zo veel te vinden op social media. De knappe presentatrice is namelijk helemaal in de ban van haar nieuwe snoepje. 

Celine Huijsmans is non-stop in de sportschool te vinden. Ze houdt ervan om een goede workout te krijgen en is continu bezig met het verbeteren van haar conditie. Vandaar dat Celine er ook altijd zo goed uit ziet. Ze stopt veel tijd en moeite in haar verzorging en training en dat kan je overduidelijk zien. Het resultaat is verbluffend. Daarom is Celine ook altijd zo blij als haar sportschool besluit om iets nieuws te introduceren. Dat geeft Celine weer een mooi excuus om nog vaker naar de sportschool te komen. Dit nieuwe snoepje in de gym maakt haar dan ook buitenproportioneel blij.

Lees ook: Celine Huijsmans twijfelt enorm over uiterlijk dankzij onherkenbare foto

Celine kan langlaufen op haar nieuwe snoepje

Er zijn maar weinig mensen die zo enthousiast kunnen doen over een nieuw sportapparaat als Celine. Maar haar enthousiasme is wel heel erg mooi om te zien. Het zal voor velen dan ook motiverend werken. Als Celine zo blij wordt van de sportschool, dan moet het wel goed zitten. Dat is dan de gedachtegang. Celine helpt zo meer mensen aan het sporten. En dat vindt de blondine zelf ook geweldig. Zolang al die nieuwe mensen maar van haar snoepje afblijven. Celine wilt het apparaat eerst zelf nog grondig uittesten. Op de nieuwe machine kan je namelijk langlaufen en Celine ziet dat wel zitten. Ze geeft in de video een uitgebreide review op de machine.
Celine is misschien wel de meest fitte presentatrice op de radio

Dankzij al haar sporten kan Celine wel zeggen dat ze een van de meest fitte presentatrices is op de radio. Dat kan je ook wel zien aan de foto’s die ze plaatst op haar social media. Celine ziet er daar altijd goed uit. Het geheim van haar strakke geeft ze maar al te vaak weg. je ziet het ook wel aan al die sportpakjes die ze op de foto draagt. Sporten, sporten en nog eens sporten, dat lijkt de strategie te zijn. Dus als je net zo’n strak wilt als Celine, dan zal je de zak chips toch echt aan de kant moeten leggen en je moeten begeven naar de sportschool. Dan mag je ook misschien na haar wel op de langlauf-machine.
Al dat harde werk betaald zichzelf uit

Al het harde werk dat Celine verricht in de sportschool betaald zichzelf natuurlijk dubbel en dwars uit. Dat zie je ook aan de foto’s die de presentatrice van zichzelf maakt. Daarop kan je goed zien wat het resultaat nu is van al dat sporten. Celine heeft daar namelijk een prachtig aan over gehouden. Het is bijna zonde dat je bij radio alleen maar iemands stem hoort met zo’n knap . Gelukkig kan je Celine via de radio livestream ook gewoon volgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!