Video: Superfitte Celine Huijsmans bewondert nieuw snoepje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Celine is niet zo veel te vinden op social media. De knappe presentatrice is namelijk helemaal in de ban van haar nieuwe snoepje. 

Celine Huijsmans is non-stop in de sportschool te vinden. Ze houdt ervan om een goede workout te krijgen en is continu bezig met het verbeteren van haar conditie. Vandaar dat Celine er ook altijd zo goed uit ziet. Ze stopt veel tijd en moeite in haar verzorging en training en dat kan je overduidelijk zien. Het resultaat is verbluffend. Daarom is Celine ook altijd zo blij als haar sportschool besluit om iets nieuws te introduceren. Dat geeft Celine weer een mooi excuus om nog vaker naar de sportschool te komen. Dit nieuwe snoepje in de gym maakt haar dan ook buitenproportioneel blij.

Lees ook: Celine Huijsmans twijfelt enorm over uiterlijk dankzij onherkenbare foto

Celine kan langlaufen op haar nieuwe snoepje

Er zijn maar weinig mensen die zo enthousiast kunnen doen over een nieuw sportapparaat als Celine. Maar haar enthousiasme is wel heel erg mooi om te zien. Het zal voor velen dan ook motiverend werken. Als Celine zo blij wordt van de sportschool, dan moet het wel goed zitten. Dat is dan de gedachtegang. Celine helpt zo meer mensen aan het sporten. En dat vindt de blondine zelf ook geweldig. Zolang al die nieuwe mensen maar van haar snoepje afblijven. Celine wilt het apparaat eerst zelf nog grondig uittesten. Op de nieuwe machine kan je namelijk langlaufen en Celine ziet dat wel zitten. Ze geeft in de video een uitgebreide review op de machine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celine (@celinehuijsmans)

Celine is misschien wel de meest fitte presentatrice op de radio

Dankzij al haar sporten kan Celine wel zeggen dat ze een van de meest fitte presentatrices is op de radio. Dat kan je ook wel zien aan de foto’s die ze plaatst op haar social media. Celine ziet er daar altijd goed uit. Het geheim van haar strakke lichaam geeft ze maar al te vaak weg. je ziet het ook wel aan al die sportpakjes die ze op de foto draagt. Sporten, sporten en nog eens sporten, dat lijkt de strategie te zijn. Dus als je net zo’n strak lichaam wilt als Celine, dan zal je de zak chips toch echt aan de kant moeten leggen en je moeten begeven naar de sportschool. Dan mag je ook misschien na haar wel op de langlauf-machine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celine (@celinehuijsmans)

Al dat harde werk betaald zichzelf uit

Al het harde werk dat Celine verricht in de sportschool betaald zichzelf natuurlijk dubbel en dwars uit. Dat zie je ook aan de foto’s die de presentatrice van zichzelf maakt. Daarop kan je goed zien wat het resultaat nu is van al dat sporten. Celine heeft daar namelijk een prachtig lichaam aan over gehouden. Het is bijna zonde dat je bij radio alleen maar iemands stem hoort met zo’n knap lichaam. Gelukkig kan je Celine via de radio livestream ook gewoon volgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.