Video: Stuiterende Monica Geuze heeft slechtste balgevoel ter wereld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze stelt teleur. De ex-voetbalvrouw kan in het echt helemaal niet zo goed met ballen omgaan. Natuurlijk hoef je als model/zanger niet het niveau van de pro’s te halen, maar wat Monica nu laat zien is toch wel, op zijn zachtst gezegd, bijzonder.

Monica Geuze ontbreekt ieder talent, baltalent om specifiek te zijn. Ze kan erg veel, deze influencer, maar voetballen is niet een van haar kwaliteiten. Zou ze dit zelf al geweten hebben voordat ze de bal aanraakte en besloot ermee aan de slag te gaan? Vol zelfvertrouwen begint ze nog, maar al snel moeten we helaas concluderen dat Monica zeker gebaat zou zijn met een paar leuke lesjes over ballen. Wellicht een van ex Lars Veldwijk? Ze heeft vast zijn nummer nog en zo niet, dan kan ze hem altijd via Instagram of Facebook een berichtje sturen.

Monica bekend met ballen

Vele ballen, groot en klein, heeft ze in haar tijd wel voorbij zien komen, deze vlogger en voormalig dj. Maar duidelijk is dat ze die nooit heeft aangeraakt. Haar Paddel-kunsten stellen overduidelijk teleur, zoals ze zelf al aangeeft met het filmpje. En hoe moet dit dan met de kleine die ze met profvoetballer Lars Veldwijk heeft? Lars wil vast en zeker dat zijn zoon met Monica opgroeit tot een volwaardig balkunstenaar. Misschien moet hij het ronde-voorwerp-gedeelte dan maar voor zijn rekening nemen. Dit terwijl Monica vele andere life skills kan leren aan de kleine Geuze.

Mevrouw Geuze geen tennisster, wel influencer

Monica kan de nodige lessen over vloggen en influencen geven aan haar kind als die oud genoeg is. Dit doet ze al jaren succesvol. Even een instructie over hoe je jezelf promoot of hoe je een Youtube pagina aanmaakt waar je al je bal-avonturen of ander soort ondernemingen op deelt is een waardevolle levensles.

Ingrijpende Monica niet vies

Moeder en niet-voetbaltalent Monica heeft al vele levenslessen zelf moeten leren. Zoals altijd eerlijk zijn en niet in het schip gaan met voetballers als je niet zeker weet dat de relatie lang standhoudt. Over haar eerlijkheid is geen slecht woord te zeggen trouwens. Ze deelt echt alles online op het YouTube kanaal. Zo ook dat ze af en toe de boel verbouwd. Niet alleen thuis, maar ook aan zichzelf. De mooie Monica is niet vies van een cosmetische ingreep, zo deelt ze op haar eigen YouTube kanaal. Het gerucht dat ze vaak naar de chirurg gaat, is dus geen gerucht meer dankzij de altijd eerlijke influencer.

Monica schept op over talent

Waar ze niet al te graag met ballen gezien wordt, en nog minder sinds ze afscheid nam van Lars, schept ze wel op over haar andere talenten. Natuurlijk heb je niet echt veel atletische vaardigheden nodig om jezelf te laten verbouwen, maar je moet wel een hoge pijngrens hebben en een grote portemonnee. Beide zit meer dan goed bij Monica. En zeg nou zelf, wie heeft bal talent nodig als je je prima kan redden met filmpjes maken? Het betaalt vast ook leuk en tegenwoordig is er veel kans dat je slaagt online, net als Monica.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!