Video: Strandmeisje Jutta Leerdam doet het ook op gesmolten ijs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft een actieve vakantie achter de rug! Ze deed het dit keer niet op de schaatsbaan, maar op gesmolten ijs. Dat leverde heerlijke beelden op!

Eigenlijk is Jutta Leerdam veel te warmbloedig voor een carrière als schaatsster! Waar ze ook is, de blondine brengt hoge temperaturen met zich mee. Dat doet ze op de Olympische schaatsbaan, maar ook in de tropen. Gelukkig kan de altijd innovatieve Jutta ook uit de voeten op het strand en aan zee. Daar kiest ze voor een andere, tijdelijke hobby.

Jutta Leerdam als een vis in het water 

Jutta Leerdam vindt je niet zonnebadend met een cocktail en allerlei hapjes als ze op vakantie gaat. Bij de hotelbar blijven hangen is eigenlijk niks voor haar. De sportieve Jutta zoekt altijd het avontuur op en als ze dit niet op het strand kan vinden, dan gaat ze snel te water.  Met de tropische temperaturen zit schaatsen of trainen voor aankomend seizoen er niet in. Dat is voor deze ijskoningin echter helemaal geen probleem. Er is genoeg om uit te proberen. Zo gaat de standvastige Jutta nu met een surfplank aan de haal. En ze lijkt wederom een multi-talent. Zonder enige zichtbare moeite blijft ze staan op haar nieuwste Instagram post.

Jutta houdt zich stevig vast

Ondanks dat ze haar handen tijdens het schaatsen niet al te veel hoeft ze gebruiken lijkt ze, naast krachtige benen, ook een super grip te hebben. Met enige daadkracht en genoeg overtuiging voert de wind haar mee richting de open zee. Hopelijk niet te ver want staat het vliegtuig ondertussen al niet bijna klaar? De 25-jarige sportvrouw zal binnenkort weer aan de bak moeten. Pensioen is nog toekomstmuziek gelukkig. Eerst nog een paar gouden plakken binnenhalen!

Mist ze de schaatsbaan niet?

Speciaal voor de Jutta staat “de boot” al klaar. Haar bestemming is echter nog onbekend en wordt door de videobeelden niet echt duidelijk. Wat wel een stuk helderder is, is de zee, de lucht en dat Jutta zich breder lijkt te oriënteren dan alleen de schaatsbaan. Na al die jaren is ze het ijs misschien wel helemaal zat? Gelukkig is die baan nog ver weg, letterlijk. De blonde piraat lijkt ze ook nog niet weg te willen van het eiland waar ze zich met haar familie bevindt. De vakantie mag nog even duren. Vooral als er zoveel afleiding is en je ook nog eens kan gaan sporten.

Jutta Leerdam stopt nooit

Jutta leerdam is onvermoeibaar. Na haar slopende seizoen ging ze meteen door met deze lange familievakantie, waarin ze geen moment stilzat. Als ze niet aan het zwembad of het strand te vinden was, dook ze direct de sportschool van het hotel in om aan haar conditie te werken. Het zijn dingen waar je als naaste familie aan gewend moet raken. Jutta kan geen moment stilzitten! Gelukkig werd de beweeglijke blondine tijdens haar vakantie goed in de gaten gehouden door de camera’s van haar reisgenoten. Dankzij hen hebben we bovenstaande heerlijke filmpjes om mee na te genieten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.