Video: Sterre Koning stelt zich volledig open voor volgers op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sterre Koning toont zichzelf op een gevoelige manier aan haar volgers door iets heel speciaals te laten horen en zien.

Sterre Koning laat zich van gevoelige kant zien

Het is al wel bekend dat Sterre Koning vele talenten heeft. De nog hartstikke jonge blondine heeft al veel harten in Nederland verovert met haar acteertalent en haar zangkunsten. Dit keer deelt Sterre Koning een aantal video’s die ze normaal gezien plaatst op TikTok op haar Instagram account. Zo kan iedereen meegenieten van haar video’s. De eerste video waarin Sterre een liedje zingt voor haar fans is op een bijzondere manier ontstaan. Zo heeft de blondine het nummer zelf geschreven naar aanleiding van een gesprek dat ze opving in de trein. Er zaten een aantal jongens een gesprek te voeren waar Sterre het duidelijk niet mee eens is, en daar reageert ze snoeihard op met dit korte nummer. Het gaat over hoe de jongens met vrouwen om zijn gegaan en hun stoere verhalen erover. Uiteindelijk durfde Sterre op het moment niks te zeggen, maar ze schreef er wel een nummertje over.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Het nummertje van Sterre Koning

Naast het eerste nummer die Sterre Koning zelf heeft gemaakt, komen er nog twee. De tweede gaat over het feit dat Sterre er bewust voor kiest om geen alcohol te drinken. Hier kwamen op een feestjes veel reacties op en Sterre reageert terug met een nummer over het onderwerp. Het derde nummertje dat Sterre heeft gemaakt is gebaseerd op een vriendin die Sterre vertelde dat ze ging afspreken met haar ex. Blijkbaar is Sterre hier niet zo een grote fan van, want in het nummer zingt ze dat ze dacht dat haar vriendin slimmer was dan dat.

Sterre Koning pakt flink door

Na alle successen die Sterre Koning heeft geboekt afgelopen jaren heeft ze een mooi plekje voor haarzelf gevonden. In Sterre haar nieuwe huis moet nog wel geklust worden, want de blondine zegt hier haar hele weekend aan te gaan besteden. Het is flink doorpakken voor Sterre want de zangeres zegt ook al een drukke week te hebben gehad. Gelukkig ziet Sterre er wel nog stralend uit op de foto die ze er bij plaatst, dus dan komt het vast allemaal goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Lees ook: Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning wint award voor filmrol

Met de acteer carrière van Sterre Koning gaat het erg goed en daar komt nu een flinke beloning tegenover te staan. Zo is de blondine te zien in de bioscoopfilm Tatta’s. In de film gaat een familie van een grote villa verhuizen naar een klein flatje. De film is zeker een succes te noemen, want Sterre deelt dat er vierhonderdduizend bezoekers zijn geweest. Hierdoor krijgt Sterre en de andere mensen die de film hebben mogelijk gemaakt een platina award uitgereikt. Daarna volgt ook nog een zogeheten ‘wrap party’ van de film, tijdens de avondzon.

Sterre Koning behaalt platina award

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?