Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Met deze foto laat Sterre zich diep naar binnen gluren

Het blijkt maar weer dat vrouwen van alles doen als ze naar het toilet gaan. vandaar dat het altijd ook zo lang duurt als je er op één moet wachten. Sterre Koning besluit bijvoorbeeld dat het toilet een prima plek is om snel zichzelf nog even te bekijken in de spiegel, haar uiterlijk te fixen en een goede foto van zichzelf te maken. En hoewel dat natuurlijk allemaal kan op het toilet, zal het ongetwijfeld erg lang geduurd hebben allemaal. En dat had natuurlijk helemaal niet gehoeven. Het resultaat mag er echter wel zijn. De nieuwe foto van Sterre zorgt ervoor dat je erg diep naar binnen kan gluren.

Lees ook: Foto: Luchtig geklede Sterre Koning geeft showtje weg voor de spiegel

Sterre Koning heeft perfecte outfit voor haar aan

De knappe actrice weet wel hoe ze haar er het beste uit moet laten zien. Dat doet ze door een outfit te kiezen die er zo ontzettend verleidelijk uit ziet, dat haar volgers niet meer om haar heen kunnen. Als je Sterre ziet, in dit laag uitgesneden topje, moet je simpelweg even stoppen om ernaar te kijken. Dat is de aantrekkingskracht van de knappe blondine. Met haar pakje weet Sterre heel erg goed haar volgers te verleiden. Nu is het ook wel handig dat ze de foto op het toilet maakt, anders had iedereen haar volledig aangestaard. Dat was ook een beetje ongemakkelijk geworden. Maar kan je de mensen ongelijk geven? Als Sterre Koning naast je staat met zo’n outfit en een verleidelijke pose probeert aan te nemen voor de foto, dan kan je gewoon niet wegkijken.
Sterre Koning is erg van de strakke pakjes

De knappe blondine is de laatste tijd erg weg van de strakke pakjes. Ze draagt ze dan ook regelmatig en vindt het erg fijn dat haar volgers ze ook zo leuk blijken te vinden. Met haar spannende outfits weet Femke haar volgers ook nog eens helemaal omver te blazen. Die blijven niet meer overeind staan na het zien van de verleidelijke kiekjes van Sterre. Neem nou de foto hierboven. In haar korte rokje en strakke topje weet ze volledig de aandacht van haar volgers te grijpen.

Met haar strakke pakjes weet Sterre Koning flink invloed te maken

Ze ziet er misschien op het eerste gezicht erg onschuldig uit, maar Sterre Koning is helemaal niet zo braaf als je zou denken. De knappe blondine weet er met haar strakke pakjes een erg verleidelijke bedoeling van te maken. Daarmee blaast ze haar volgers natuurlijk helemaal omver. Die worden al wild als ze aan Sterre denken in een van haar spannende pakjes, laat staan dat ze een foto met hen deelt. Sterre Koning weet ook precies wat voor effect haar foto’s hebben en gaat er vrolijk mee door.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!