Video: Stefania Liberakakis doet dansje in laag topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 21-jarige Stefania Liberakakis gaat even helemaal los op een lekker nummertje in de sportschool. Ze draagt daarbij een super laag topje!

De verleidelijke zangeres Stefania Liberakakis laat haar volgers even zien hoe lekker ze bezig is. Ze is namelijk in de sportschool in Utrecht én daar wordt een heerlijk toepasselijk nummertje opgezet. Stefania is super goed bezig en met het nummer ‘This how we do it’ van Montell Jordan wordt de motivatie bij de jongedame alleen nog maar groter! In onderstaande video kun je bewonderen hoe verleidelijk ze is tijdens het sporten. Ze draagt een super laag topje met zo’n lekker strak sportbroekje. In de video begint Stefania met een peace teken, laat de binnenkant van de gym even zien én dan volgt als laatst een lekker dansje. Tijdens het dansje zie je goed hoe mooi haar opvallende trofeeën op en neer bewegen.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Eurovisie Songfestival godin Stefania Liberakakis

Stefania is eindelijk weer klaar om nieuwe muziek te maken

De knappe zangers duikt binnenkort weer de studio in om lekker bezig te zijn waar ze goed in is. Stefania laat weten dat ze er heel veel zin in heeft om te gaan werken aan nieuwe muziek! En dat gaat ze doen samen met CTM Publishing. Vorig jaar was Stefania nog relatief onbekend in Nederland. Maar toen mocht ze meedoen aan het Songfestival, voor Griekenland nog wel! Dat zorgde voor een aantal verbaasde blikken en sindsdien weet iedereen wel wie de knappe zangeres is. Met haar populariteit kreeg Stefania er ook een hoop volgers bij online want het is naast een talentvolle zangers, ook een prachtig plaatje om naar te kijken. Op Instagram heeft de jongedame 413.000 volgers alleen al. Die volgers probeert ze allemaal tevreden te houden! Daarom kon Stefania het niet laten om een erg laag topje aan te trekken in bovenstaande video, dat haar natuurlijk erg goed staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stefania (@stefania_)

Hoort Stefania Liberakakis nu bij Nederland of bij Griekenland?

Ze heeft misschien Griekse roots, maar Stefania Liberakakis is gewoon een Nederlandse schone. De knappe zangeres mocht natuurlijk in 2021 meedoen aan het Songfestival en dat was destijds voor Nederland een dubbel feestje. Ze kwam zelfs in de top 10 terecht. Nederland mocht dus dubbel trots zijn met twee acts die het zo belachelijk goed deden. Maar ja, moesten we nu juichen voor Stefania of niet? Ze deed natuurlijk namens Griekenland een gooi naar de winst, maar ze bleef wel Hollands trots. En dat maakte het voor de Nederlanders wel lastig. toch stemde ons landje massaal op de knappe zangeres. Het versterkte het bondje tussen Nederland en Griekenland en hierdoor hebben we voor toekomstige edities van het Songfestival in ieder geval mogelijk de steun van de Grieken te pakken. En dat allemaal dankzij de mooie brunette en haar engelenstem. Stefania is dus absoluut een zangeres waar Nederland heel erg trots op kan zijn en waar we als land met zijn allen achter kunnen gaan staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...