Video: Sophie Milzink filmt stiekem massage tussen twee vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Youtuber Sophie Milzink en haar vriendinnen zijn de laatste tijd wel heel close. Op deze video betrapte Sophie twee vriendinnen tijdens een intiem momentje…

Sophie Milzink filmt stiekeme massage

We kennen de prachtige Sophie Milzink van haar succesvolle YouTube kanaal Sophie. Daar heeft ze maar liefst 301 duizend abonees. Haar Instagram is nóg populairder met 462 duizend volgers. Ze is dus intussen ook Influencer en deelt regelmatig leuke kiekjes en filmpjes met haar volgers en abonnee’s. Onlangs plaatste de Youtuber een video op haar verhaal van haar vriendinnen. Sophie zag dat het een intiem moment was tussen de twee vrouwen en pakte haar telefoon erbij. Één van de vriendinnen ligt op de bank met iets geks op haar hoofd. Ze heeft haar ogen dicht en roept naar ene Bo dat ze terug moet komen. Dan verschijnt er een hand in beeld die het rare ding op het hoofd van de vriendin op en neer beweegt. Het blijkt een apparaatje om je hoofd mee te masseren. Op de achtergrond hoor je Sophie gniffelen.

Sophie Milzink is wanhopig

De afgelopen tijd plaatst Sophie alleen nog maar video’s op haar Instagram verhaal van haarzelf met haar vriendinnen Iris en Nina. In een recente video zitten Nina en Sophie in de auto en Nina noemt op wanneer ze Sophie weer gaat zien. Bijna een hele week lang zien de twee elkaar elke dag. Beide kunnen ze erom lachen, maar Sophie blijkt toch wat wanhopiger dan ze lijkt. In de bovenstaande video lees je dat Sophie erbij heeft geschreven: “Ik heb trouwens ook nog andere vriendinnen dan alleen Iris en Nina hoor; waren van het weekend nog samen. Hier het bewijs.” Sophie doet dus een poging om haar volgers te laten zien dat ze echt niet alleen maar Nina en Iris heeft. Natuurlijk snapt iedereen dat gelukkig wel en kunnen we er met z’n alle een beetje om lachen. Alleen maar leuk als je zulke goede vriendinnen hebt natuurlijk!

Sophie Milzink gaat los met spannende speeltjes

Sophie Milzink plaatste laatst een video op haar Instagram waarbij ze een soort kleine bekentenis doet. Ze heeft een grote doos met allemaal spannende slaapkamerspeeltjes erin gekregen als adventskalender, maar… ze heeft alles nu al open gemaakt. Ze vertelt dat ze met de adventskalender begon toen ze er een tijdje terug twee mee naar huis nam van haar werk. Toen kwam ze er al achter dat niemand zo ontzettend veel (dubbele) speeltjes nodig heeft en tegen de tijd van Oud-en-Nieuw begon ze met het uitdelen van die speeltjes aan vriendinnen. Sindsdien is dat voor Sophie en haar vrienden een traditie geworden aan het eind van het jaar. Met de video die ze op haar Instagram heeft gezet, wil ze dus reclame maken voor de doos vol spannende avontuurtjes en vertelt ze dat elk zintuig er gelukkig van zal worden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!