Video: Sophie Milzink filmt stiekem intieme massage tussen twee vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Youtuber Sophie Milzink en haar vriendinnen zijn de laatste tijd wel heel close. Op deze video betrapte Sophie twee vriendinnen tijdens een intiem momentje…

Sophie Milzink filmt stiekeme massage

We kennen de prachtige Sophie Milzink van haar succesvolle YouTube kanaal Sophie. Daar heeft ze maar liefst 301 duizend abonees. Haar Instagram is nóg populairder met 462 duizend volgers. Ze is dus intussen ook Influencer en deelt regelmatig leuke kiekjes en filmpjes met haar volgers en abonnee’s. Onlangs plaatste de Youtuber een video op haar verhaal van haar vriendinnen. Sophie zag dat het een intiem moment was tussen de twee vrouwen en pakte haar telefoon erbij. Één van de vriendinnen ligt op de bank met iets geks op haar hoofd. Ze heeft haar ogen dicht en roept naar ene Bo dat ze terug moet komen. Dan verschijnt er een hand in beeld die het rare ding op het hoofd van de vriendin op en neer beweegt. Het blijkt een apparaatje om je hoofd mee te masseren. Op de achtergrond hoor je Sophie gniffelen.

Sophie Milzink is wanhopig

De afgelopen tijd plaatst Sophie alleen nog maar video’s op haar Instagram verhaal van haarzelf met haar vriendinnen Iris en Nina. In een recente video zitten Nina en Sophie in de auto en Nina noemt op wanneer ze Sophie weer gaat zien. Bijna een hele week lang zien de twee elkaar elke dag. Beide kunnen ze erom lachen, maar Sophie blijkt toch wat wanhopiger dan ze lijkt. In de bovenstaande video lees je dat Sophie erbij heeft geschreven: “Ik heb trouwens ook nog andere vriendinnen dan alleen Iris en Nina hoor; waren van het weekend nog samen. Hier het bewijs.” Sophie doet dus een poging om haar volgers te laten zien dat ze echt niet alleen maar Nina en Iris heeft. Natuurlijk snapt iedereen dat gelukkig wel en kunnen we er met z’n alle een beetje om lachen. Alleen maar leuk als je zulke goede vriendinnen hebt natuurlijk!

Sophie Milzink gaat los met spannende speeltjes

Sophie Milzink plaatste laatst een video op haar Instagram waarbij ze een soort kleine bekentenis doet. Ze heeft een grote doos met allemaal spannende slaapkamerspeeltjes erin gekregen als adventskalender, maar… ze heeft alles nu al open gemaakt. Ze vertelt dat ze met de adventskalender begon toen ze er een tijdje terug twee mee naar huis nam van haar werk. Toen kwam ze er al achter dat niemand zo ontzettend veel (dubbele) speeltjes nodig heeft en tegen de tijd van Oud-en-Nieuw begon ze met het uitdelen van die speeltjes aan vriendinnen. Sindsdien is dat voor Sophie en haar vrienden een traditie geworden aan het eind van het jaar. Met de video die ze op haar Instagram heeft gezet, wil ze dus reclame maken voor de doos vol spannende avontuurtjes en vertelt ze dat elk zintuig er gelukkig van zal worden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Yolanthe Cabau laat álles zien in flinterdun sportbroekje

Yolanthe Cabau staat in Nederland eenzaam aan de top. Niemand komt in de buurt van deze prachtige dame. Dat laat ze maar weer eens zien in een flinterdun sportbroekje. 

Foto: Marly van der Velden deelt vreemde foto van heerlijk jurkje

GTST-actrice Marly van der Velden deelt een foto in een super lekker jurkje op haar Instagram. De reden waarom ze dit jurkje aan heeft is echter heel bijzonder...

Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Juultje Tieleman verwent zichzelf op een lekker etentje. De jurk die de blondine hiervoor heeft uitgekozen, lijkt met een pikant randje ontzettend in de smaak te vallen bij haar volgers..