Video: Sophie Bouquet verveelt zich in haar slaapkamer.

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft tijd over op haar slaapkamer. Zelfs BN’ers weten niet altijd wat ze met zichzelf aan moeten. Gelukkig heeft ze een goed, muzikaal idee om de verveling tegen te gaan.

De normaal zo drukke Sophie, zowel actrice als model, heeft ook wel eens een rustige periode. Tussen de opnames van GTST door bijvoorbeeld, of vlak na een shoot. Sophie zoekt dan haar slaapkamer op en laat op Instagram zien waar ’the magic happens’. Maar ook dat kan de verveling niet helemaal onderdrukken. Onder muzikale begeleiding en wat gymnastiek probeert ze nogmaals de verveling tegen te gaan, maar tevergeefs. Na al haar pogingen valt ze nog steeds niet in slaap.

Sophie Bouquet nog klaarwakker

Erg moe ziet de jonge actrice er niet uit. Waarschijnlijk heeft ze nog niet erg veel gepresteerd die dag of was het nog te vroeg om te gaan slapen. Sophie weet op dat soort momenten natuurlijk ook niet wat ze met zichzelf aan moet en zoals zovelen gaat ze dan maar rondtollen op bed. Misschien dat de slaap na wat beweging vanzelf komt. Of door te bewegen doet ze inspiratie op om iets anders te proberen. Zoals nog meer Instagram posts maken bijvoorbeeld?

Model wil constant stimulatie op video 

Een moment stilzitten zit er voor Sophie niet in, totdat ze gaat slapen. Zelfs vlak ervoor moeten de lichten aan, samen met de camera en haar laptop. Daarna deelt ze nog even een filmpje zoals hierboven en laat ze gelijk zien waar ze al haar inspiratie vandaan tovert. Verrassend, maar dit komt niet helemaal enkel en alleen uit Sophie zelf.

Sophie Bouquet zoekt inspiratie buiten zichzelf

Voor nog meer inspiratie grijpt dit model trouwens niet gelijk naar de eerste de beste top-40 hit die je in slaap kan sussen. Sophie gaat helemaal terug naar de jaren 50 voor haar muziek. Dit gaat wel een beetje tegen de trend in, maar ze staat ook wel bekend als een persoon die graag de regels breekt. Net als haar personage in GTST trouwens. Sophie kan de rol van rebelse tiener maar moeilijk loslaten, zo valt op te maken uit het filmpje. Op datzelfde filmpje zien we gelijk haar favoriete slaapplek. Dit kan je nauwelijks een bed noemen, maar lijkt meer op een bank met wat kussens en een simpele deken. Is ze dan toch een beetje verlegen en laat ze niet graag haar eigen bed zien aan degene die haar Instagram in de gaten houden? Dat blijft natuurlijk ook vreemd. Aan 21.000 man die je niet of nauwelijks kent je bed laten zien. Of ze heeft ook gewoon als bijzonder persoon een bijzondere slaapplaats?

Klassieke Sophie gelooft erin

Op de achtergrond horen we niemand minder dan de Beach Boys, een populaire rockband uit een ver verleden. Met hun hit God Only Knows. Erg toepasselijk natuurlijk, want niemand behalve de man in de lucht en Sophie zelf weten wat ze van plan is in haar slaapkamer. Slapen? Zingen? Dansen? Haar teksten bestuderen voor de volgende aflevering van GTST? Of juist hele andere spannende dingen? Het blijft allemaal een groot maar intrigerend mysterie. Maar zo kennen we deze mystieke actrice natuurlijk ook het beste.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.