Video: Sophie Bouquet verveelt zich in haar slaapkamer.

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft tijd over op haar slaapkamer. Zelfs BN’ers weten niet altijd wat ze met zichzelf aan moeten. Gelukkig heeft ze een goed, muzikaal idee om de verveling tegen te gaan.

De normaal zo drukke Sophie, zowel actrice als model, heeft ook wel eens een rustige periode. Tussen de opnames van GTST door bijvoorbeeld, of vlak na een shoot. Sophie zoekt dan haar slaapkamer op en laat op Instagram zien waar ’the magic happens’. Maar ook dat kan de verveling niet helemaal onderdrukken. Onder muzikale begeleiding en wat gymnastiek probeert ze nogmaals de verveling tegen te gaan, maar tevergeefs. Na al haar pogingen valt ze nog steeds niet in slaap.

Sophie Bouquet nog klaarwakker

Erg moe ziet de jonge actrice er niet uit. Waarschijnlijk heeft ze nog niet erg veel gepresteerd die dag of was het nog te vroeg om te gaan slapen. Sophie weet op dat soort momenten natuurlijk ook niet wat ze met zichzelf aan moet en zoals zovelen gaat ze dan maar rondtollen op bed. Misschien dat de slaap na wat beweging vanzelf komt. Of door te bewegen doet ze inspiratie op om iets anders te proberen. Zoals nog meer Instagram posts maken bijvoorbeeld?

Model wil constant stimulatie op intieme video 

Een moment stilzitten zit er voor Sophie niet in, totdat ze gaat slapen. Zelfs vlak ervoor moeten de lichten aan, samen met de camera en haar laptop. Daarna deelt ze nog even een filmpje zoals hierboven en laat ze gelijk zien waar ze al haar inspiratie vandaan tovert. Verrassend, maar dit komt niet helemaal enkel en alleen uit Sophie zelf.

Sophie Bouquet zoekt inspiratie buiten zichzelf

Voor nog meer inspiratie grijpt dit model trouwens niet gelijk naar de eerste de beste top-40 hit die je in slaap kan sussen. Sophie gaat helemaal terug naar de jaren 50 voor haar muziek. Dit gaat wel een beetje tegen de trend in, maar ze staat ook wel bekend als een persoon die graag de regels breekt. Net als haar personage in GTST trouwens. Sophie kan de rol van rebelse tiener maar moeilijk loslaten, zo valt op te maken uit het filmpje. Op datzelfde filmpje zien we gelijk haar favoriete slaapplek. Dit kan je nauwelijks een bed noemen, maar lijkt meer op een bank met wat kussens en een simpele deken. Is ze dan toch een beetje verlegen en laat ze niet graag haar eigen bed zien aan degene die haar Instagram in de gaten houden? Dat blijft natuurlijk ook vreemd. Aan 21.000 man die je niet of nauwelijks kent je bed laten zien. Of ze heeft ook gewoon als bijzonder persoon een bijzondere slaapplaats?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Klassieke Sophie gelooft erin

Op de achtergrond horen we niemand minder dan de Beach Boys, een populaire rockband uit een ver verleden. Met hun hit God Only Knows. Erg toepasselijk natuurlijk, want niemand behalve de man in de lucht en Sophie zelf weten wat ze van plan is in haar slaapkamer. Slapen? Zingen? Dansen? Haar teksten bestuderen voor de volgende aflevering van GTST? Of juist hele andere spannende dingen? Het blijft allemaal een groot maar intrigerend mysterie. Maar zo kennen we deze mystieke actrice natuurlijk ook het beste.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.