Video: Sophie Bouquet schrikt zich kapot door lompe tegenspeler bij GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet kon zich even helemaal niet focussen op haar acteerprestaties bij Goede Tijden, Slechte Tijden…

Sophie Bouquet is een bekwame actrice. In Goede tijden, slechte tijden speelt ze de jonge Merel Verduyn en dat doet ze uitstekend. Maar ook zij kan haar rol vergeten af en toe. En al helemaal als haar tegenspeler eerst de set sloopt. Dan komt de echte Sophie naar voren, een goedlachse meid, en ze laat de minder vrolijke Merel achter zich. Als haar tegenspeler een lamp sloopt kan Sophie niet anders dan keihard lachen. Dit terwijl de crew met minder plezier kijkt naar de verpeste scène en verwoestingen. Sophie blijft echter helemaal zichzelf en kan niet meer stoppen.

Lees ook: Wow: Zo zag je GTST-actrice Sophie Bouquet nog nooit

Sophie Bouquet maakt blooper bij GTST

Het kost de flink wat afleiding om Sophie uit haar vaste rol van Merel Verduyn te trekken. Maar haar tegenspeler weet precies hoe hij het voor elkaar kan krijgen. Hij slaat gewoonweg een lamp kapot! Sophie schrikt zich een hoedje, breekt en schiet in de lach. Of het expres was of per ongeluk, dat is niet duidelijk. Het wordt wel bij de bloopers getoond dus de crew neemt waarschijnlijk aan dat het per ongeluk was. Sophie denkt dit ook en waar ze nog eerst zo serieus is, is ze na bekomen te zijn van de schrik het even helemaal kwijt op de set van het RTL programma. Haar collega probeert nog even vol te houden en gelooft nog dat niemand het opvalt, zo’n kapotte lamp. De show kon gewoon doorgaan. Maar Sophie is er helemaal uit en kan niet meer stoppen met lachen. De crew vindt het welletjes en de scène kan de prullenbak in, net als de lamp helaas. Gelukkig is hieronder in het filmpje te merken dat het vaker fout gaat en er altijd gelachen wordt. Zo zie je ook bloopers voorbijkomen van ervaren GTST-actrices Caroline de Bruijn en Lone van Roosendaal.

Sophie verraadt tegenspeler bij GTST

Niet alleen lacht Sophie om het ongeval, hierna licht ze de crew in over de status van de lamp. Waar de acteur tegenover Sophie wijselijk zijn mond houdt, laat de schuldenvrije Sophie weten dat het toch echt gedaan is met de lamp. Een scene kan je natuurlijk ook gewoon opnieuw draaien, maar een lamp er opnieuw indraaien en de boel repareren? Daarvoor moeten de handen uit de mouwen getrokken worden. Wie gaat deze taak nou weer oppakken? Sophie lijkt het niet te willen doen helaas.

Serieuze Sophie verbergt glimlach, zoals zo vaak 

Waar ze in de bloopers geen probleem heeft om haar lach te tonen en een minder serieuze toon aan te slaan is Sophie in haar modellen carrière vaker een strak gezicht vereist tijdens een shoot. Daar lijkt ze inmiddels goed geoefend in, want vele foto’s zijn op haar Instagram te zien van haar als model, waar ze op z’n minst niet vrolijk te noemen is. Gelukkig zijn er de privé foto’s en momenten zoals deze die maar weet is bewijzen dat de hardwerkende Sophie wel de nodige humor bezit. Gelukkig maar, want dat maakt het acteren vast ook een stuk leuker.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Özkan Akyol was een betere Judas geweest dan rapper Keizer in The Passion: “Echt geen ballen”

Rapper Keizer was een goede Judas tijdens The Passion, maar 'verrader' Özcan Akyol was hoogstwaarschijnlijk nog een betere keuze geweest voor de rol. 

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...