Video: Sophie Bouquet schaamt zich kapot tijdens date met schreeuwende, oude man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet zakt keihard door de grond tijdens een date met een schreeuwende oude man. De brunette weet niet hoe snel ze weg moet gaan van deze schaamtevolle situatie.

Het is natuurlijk al jarenlang altijd drama in het fictieve plaatsje Meerdijk. De echte fans van het programma Goede Tijden Slechte Tijden weten dat elke speler wel een keer flink gewond raakt, of iets anders ergs meemaakt. In dit geval gaat het over Stefano Sanders, de vriend van één van de knapste speelsters van het programma. Zo is Sophie Bouquet, die Merel Verduyn speelt, natuurlijk een echte blikvanger van het programma. Helaas is Merel wel al bezet, en niet door zomaar iemand. Zo vindt Merel het blijkbaar erg leuk om met oudere mannen te daten in plaatst van met mannen van haar eigen leeftijd. Zou Sophie deze voorkeur in het echte leven ook hebben?

Sophie Bouquet mega ongemakkelijk tijdens date met oude man

Nu lijkt het helaas niet helemaal op rolletjes te lopen voor Merel in GTST om te daten met deze oudere man genaamd Stefano Sanders. De zoon van Ludo Sanders maakt het niet makkelijk voor Merel om een leuke date te hebben. Dit komt doordat hij in een speciale rolstoel zit vanwege een auto-ongeluk. Nu proberen Merel en Stefano gezellig een date te hebben in een cafétje. Op de eerste beelden is al te zien dat Merel eigenlijk liever met haar vrienden van haar eigen leeftijd wil kletsen. Met enige tegenzin gaat Merel vervolgens weer bij Stefano zitten en laat weten dat ze is uitgenodigd voor een huisfeestje. Stefano zegt dat hij het geen probleem vindt als Merel hier naartoe gaat, maar daarna gaat het mis. Zo gaat Stefano keihard kreunen en schreeuwen in het café en Merel krijgt het schaamrood op haar wangen te staan. Merel wil niks liever dan zo snel mogelijk weggaan met Stefano en vergeet zelfs af te rekenen. Wanneer de twee naar buiten gaan lijkt Stefano ineens niet meer zo’n erge pijn te hebben. Zou het dan toch opzettelijk zijn geweest omdat Merel naar een feestje wil? Vervolgens wordt Merel chagrijnig en zegt zo snel mogelijk naar huis te willen. Stefano staat erop dat Merel eerst nog gaat betalen, dat gaat ze ook doen, maar het is goed te zien dat ze zich dood schaamt voor haar vriend.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet laat dit loszittende jurkje bijna van haar lijf glijden

Sophie Bouquet moet oude man handje helpen

Het is natuurlijk ook niets voor Goede Tijden Slechte Tijden personages Merel Verduyn en Stefano Sanders waar ze doorheen moeten gaan samen. Zo moet Sophie Bouquet spelen alsof ze verliefd is op een oudere man die ook nog een ongeluk heeft gehad. In de cliffhanger van het vorige seizoen was namelijk te zien dat Stefano Sanders in een ernstig auto ongeluk terecht kwam. Zo vloog Stefano uit de auto bij een kettingbotsing. Gelukkig weet iedereen dat de personages van GTST zomaar ineens weer een stuk beter kunnen zijn. Al is Stefano voorlopig nog deels verlamd en Merel moet dus voor hem zorgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!