Video: Sophie Bouquet proeft van voedzaam wormpje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet had een waar eetfestijn voor de boeg. Samen met haar collega’s van Goede Tijden, Slechte Tijden mocht ze namelijk bijzondere dingen proeven. 

Sophie en haar collega’s van GTST zijn aanwezig bij het Oesterfeest. En dat is niet zomaar een feestje. Op het Oesterfeest kan je allerlei bijzondere dingen proberen. Van oesters, zoals je misschien wel had verwacht, tot wormen en vele andere bijzondere hapjes. Sophie en haar collega’s zijn zeker niet bang voor een klein wormpje en gaan snel alle hapjes langs voordat ze op zijn. Het was een bijzonder dagje voor de actrice die allerlei glibberige dingen in haar keel liet verdwijnen. Gelukkig is er genoeg beeldmateriaal van gemaakt om het moment te vereeuwigen. En dat werd allemaal gedeeld op social media.

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet draagt piepklein broekje op foto in spiegel

Sophie had gelukkig hulp bij de proeverij

Al dat eten is natuurlijk best wel spannend om te proberen, aangezien het allemaal geen alledaagse dingen zijn. Gelukkig heeft Sophie hulp om haar er doorheen te slaan. En die hulp komt in de vorm van haar GTST-mama Tamara Brinkman. Samen bespreken ze nog even de moeilijke proef die ze hebben doorstaan en eten ze nog een hapje. En dat gaat iets minder gemakkelijk dan verwacht. Het moeilijkste voor het stel bleek toch de oesters. Die konden ze blijkbaar niet zo charmant naar binnen werken. Gelukkig hebben ze het wel enorm naar hun zin met elkaar. Geen wonder dat de chemie tussen Tamara en Sophie op scherm zo belachelijk goed is. In het echte leven zijn de actrices ook vier handen op één buik.

Een tafel vol exotische lekkernijen voor Sophie Bouquet

Na een tijdje over het festival te hebben gelopen, komt Sophie aan bij een tafel vol exotische lekkernijen. Ze roept haar collega’s erbij en samen willen ze wel het een en ander proeven. Met de wormen hebben ze alleen nog een klein beetje moeite, maar ook die gaan snel genoeg naar binnen. Het helpt dat ze allemaal een lekker drankje bij zich hebben om de eventuele vieze smaak weg te spoelen. Met een drankje in de hand beginnen Sophie en haar collega’s aan het proeven van de exotische hapjes. En dat bevalt soms wel en soms ook weer helemaal niet.

Sophie sluit een geslaagd feestje af met een shotje

Na een hele reeks van proeverijen, waren Sophie en haar GTST-collega’s klaar bij het Oesterfeest. Oesters, wormpjes en meer werden giechelend geprobeerd. Maar ze hadden natuurlijk wel iets nodig om de smaak van de diertjes uit hun mond te spoelen. En dat spoelen deden ze met een flügeltje. Die spoelde de hele boel gelijk schoon. Licht beschonken en helemaal voldaan gingen Sophie en haar collega’s weer naar huis. Of ze deze lekkernijen nu thuis ook gaan klaarmaken? De kans is klein. Maar ze hebben wel allemaal genoten van de ervaring. En dat is het allerbelangrijkste. Het is mooi om te zien hoe Sophie ook een mooie band met haar GTST-familie heft achter de schermen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!