Video: Slijptol Mark Baanders wordt in Expeditie Robinson ontmaskerd als énorme aansteller

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deelnemer aan Expeditie Robinson, Mark Baanstra, jankt tranen met tuiten wanneer Art Rooijakkers hem een jutezakje overhandigt.

Mark Baanders tropische avontuur bij Expeditie Robinson

Dit jaar besloot Mark Baander, oftewel Slijptol, een sprong in het diepe te wagen en zich aan te melden voor het beruchte tv-programma Expeditie Robinson, dat programma waar semi-bekende Nederlanders zich vrijwillig laten droppen op een onbewoond eiland. Zonder eten, zonder luxe, maar mét een reeks aan absurde krankzinnige opdrachten. Stadse Mark, gewend aan de Amsterdamse grachten, moest zich nu behelpen met kokosnoten en een dagelijks dieet van bananen. Maar als man van de herenliefde, en gewend aan het “zuigen aan leuters en kloten”, vond hij snel zijn draai met die exotische vruchten.

Mark Baander huilt om klein zakje

Marks avontuur op het eiland is nog in volle gang, en de constante jacht op immuniteit maakt hem hongeriger dan een kind in een snoepwinkel. Zo hongerig zelfs, dat toen presentator Art van Rooijakkers hem een zakje eten overhandigde, Marks tranen rijkelijk vloeiden. Talpa maakte hier een hilarisch clipje van met de tekst: “Wanneer je aan het einde van het kinderfeestje een snoepzak krijgt”. Het filmpje waarin een snikkende Mark te zien is, ging in no-time viraal. En wat blijkt? De kijkers kunnen geen genoeg krijgen van  Mark. Onder het filmpje regent het positieve reacties. “Grappigste deelnemer ooit!” en “Wat een topper!” zijn slechts enkele van de vele lof uitingen. Mark heeft duidelijk de harten van vele kijkers gestolen met zijn deelname aan dit amusementsprogramma.

De glanzende carrière van Mark Baander

Mark Baander, een rasechte Amsterdammer uit het chique Oud-Zuid, begon zijn journalistieke carrière bij de lokale zender AT5. Daar deed hij verslag van de dagelijkse gebeurtenissen in de stad. Maar zoals elke ambitieuze verslaggever wilde Mark meer. Dus verruilde hij zijn vertrouwde AT5-microfoon voor een opvallende roze variant van Powned. Met deze microfoon in de hand trok hij de straten op, op zoek naar de meest uiteenlopende en soms ronduit bizarre verhalen die ons land te bieden heeft.

Een Onvergetelijk Bezoek aan Urk

Maar Mark zou Mark niet zijn als hij niet af en toe buiten de gebaande paden zou treden. Zo besloot hij in 2021, tijdens de hoogtijdagen van de coronapandemie, het pittoreske Urk te bezoeken. Voor degenen die het niet weten: Urk staat niet bepaald bekend als het Amsterdam van het noorden. Sterker nog, sommigen beweren dat het gemiddelde IQ daar vergelijkbaar is met het aantal zonuren in een Nederlandse winter. Mark, met zijn kenmerkende Amsterdamse bravoure, wilde weten waarom de Urkers massaal naar de kerk gingen, zonder zich veel aan te trekken van de anderhalve meter regel. Zoals je je kunt voorstellen, viel dit niet in goede aarde bij de lokale bevolking. Ze reageerden op zijn vragen met een mix van onbegrip en agressie. Een paar ‘hartelijke’ trappen en een onvrijwillige rit op de motorkap van een auto waren het gevolg. Zo blijkt maar weer dat Mark beter tegen een motorkap kan dan tegen een onbewoond eiland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...