Video: Shelly Sterk is helemaal weg van haar elektrische ‘geluksstaaf’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelly Sterk is in de wolken, want ze heeft een heel bijzonder speeltje thuis waar ze intens van kan genieten. Ze noemt het haar geluksstaaf!

Shelly Sterk geniet intens van nieuw speeltje

De beeldschone Shelly Sterk is altijd zo heerlijk zichzelf. Dat kan soms heel verleidelijk zijn. Zo plaatst ze wel eens speciaal foto’s voor haar mannelijke volgers op haar Instagram om ze tevreden te houden. Onlangs plaatste ze iets in haar verhaal dat wel heel ondeugend klinkt. In Shelly’s woorden: “Mijn soort ‘geluksstaaf'”. De blondine heeft een nieuw speeltje en daar is ze zielsgelukkig mee. Ze heeft namelijk een nieuwe Dyson borstel gekregen. Dat is een borstel die tegelijkertijd je haar föhnt. Shelly had zo’n ding hard nodig, want als je zoveel aan het werk bent én moet zorgen voor je kindje, dan kan het nog wel eens lastig zijn om op tijd klaar te staan ’s ochtends. Naast de borstel en föhn in één heeft ze ook de Airwrap. Dat is een krultang die je haar krult door middel van warme lucht en hij kan ook nog eens je haar twee kanten op krullen met een simpele draai aan het opzetstuk. Wat een geweldige geluksstaaf!

Shelly Sterk krijgt wel héle rare tip

Dat Shelly gek is op haar gezinnetje is geen geheim. Regelmatig komen er foto’s voorbij van een trotse echtgenote en moeder met haar man en kind. Ze is vooral ontzettend verliefd op haar allerliefste zoontje, Jake. Helaas heeft Jake het momenteel even niet zo fijn. Het is weer griepseizoen en hij heeft oorontsteking te pakken gekregen. Het arme kind ligt al een paar dagen in bed tegen zijn moeder aangekropen. Shelly wil hem natuurlijk supergraag helpen en keert naar haar volgers voor tips tegen oorontsteking. Kort geleden plaatste ze een foto en een samenvatting van de tips die ze kreeg. De foto was van Jake, in bed, vastgeplakt aan de arm van zijn mama. De beste tips die Shelly kreeg zijn allemaal erg logisch: druppeltje olie in het oor en veel (maar niet té veel) neusspray gebruiken. Ze sluit haar bericht af met een wel héél opvallende tip. Ze noemt het zelf dan ook de vreemdste tip: Een hard gekookt ei op zijn oor leggen. Wij snappen het niet en de blondine raakt er al helemaal van in de war. Gelukkig kan ze er wel om lachen. Niet geschoten is altijd mis, Shelly!

Shelly Sterk Jake oorontsteking

Geluk van Shelly Sterk kan niet meer op na intocht Sinterklaas

Met een klein kind, is Sinterklaas natuurlijk nog een hartstikke groot feest. Shelly ervaarde het onlangs en plaatste er ontzettend leuke foto’s van op haar Instagram. Samen met haar zoontje, Jake is ze naar de intocht van Sinterklaas geweest. Zowel zij als Jake lijken de tijd van hun leven te hebben. In de reacties roepen mensen dan ook: “Wie vond het nu leuker… jij of Jake”. De lach van Shelly is van oor tot oor en Jake kan ook niet stoppen met glimmen. Dit ziet eruit als wederom een geslaagde dag tussen moeder en kind! Heerlijke foto’s weer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!