Video: Sharon Pieksma laat zich nog één keer in doorzichtig pakje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sharon Pieksma verschijnt weer in een hele bijzondere outfit. Ze kon er zelf geen genoeg van krijgen en moest hem nog een keer aan. 

De fantastische en gevaarlijke outfit van Sharon Pieksma

Sharon heeft al een keer eerder deze fantastische outfit aangehad. Het heerlijke doorschijnende pakje droeg Sharon tijdens een festival in Afrika. Het land en de mensen hebben echt indruk gemaakt op de knappe dame. Zo erg zelfs, dat Sharon het niet kon laten om meer te posten. Ze vond het daar zó geweldig en ze was ook helemaal weg van deze outfit. Dat laatste kan je ook wel zien op de foto’s. Sharon neemt allemaal verschillende houdingen aan tijdens de shoot en doet echt haar uiterste best om er wat moois van te maken. En daardoor kunnen we nu met zijn allen genieten van de heerlijke outfit van Sharon Pieksma.

Lees ook: Video: Sharon Pieksma huppelt over het strand in minuscule badkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma)

Sharon Pieksma wordt gevaarlijk in panterprint

De outfit die Sharon draagt laat veel van haar lichaam zien aangezien hij nogal doorschijnt. Dat is helemaal niet erg, want het prachtige lichaam van Sharon Pieksma moet je ook helemaal niet achter een dikke laag stof willen verbergen. Dat moet getoond worden aan de wereld. Maar Sharon draagt nu wel een pakje dat haar verdacht veel doet lijken op een roofdier. Ze neemt ook in haar fotoreeks een wat meer gevaarlijke houding aan. Betekent dit dat Sharon klaar is om alle mannen van Nederland met huid en haar te verslinden. Dat klinkt nogal gevaarlijk, maar tegelijkertijd zou je er ook geen nee tegen durven zeggen. Sharon maakt met haar outfit dus veel los bij mensen. Het is geen wonder dan ook dat de outfit door zoveel van haar fans echt heel erg leuk wordt gevonden. Sharon wordt in de reacties onder de foto overladen met leuke complimentjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma)

Sharon Pieksma is het model met de meest knappe lach

De woest aantrekkelijke dame in kwestie is niet alleen maar heel verleidelijk, maar kan ook heel erg goed lachen op camera. Als Sharon lacht, dan is dat aanstekelijk. Dan wordt je eigenlijk meteen al weer vrolijk. Het maakt niet uit hoe je dag eruit zag, als Sharon naar je lacht dan is het ook meteen weer goed. Met haar lieve lach weet ze natuurlijk al haar volgers te betoveren. En dat is nog wel bijzonder. Want er zijn maar weinig modellen die dat alleen met hun lach kunnen. Maar bij Sharon voelt dat zo oprecht, dat je wel betoverd raakt. De knappe dame is er sowieso een om rekening mee te houden. Ze weet namelijk keer op keer zonder moeite de meest spannende foto’s te maken. En dat talent is natuurlijk iets waar iedereen blij van wordt. Want meer mooie foto’s van Sharon Pieksma, is absoluut een positieve verandering voor de wereld. Daar zit iedereen op te wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...