Video: Sharon Pieksma laat zich nog één keer in doorzichtig pakje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sharon Pieksma verschijnt weer in een hele bijzondere outfit. Ze kon er zelf geen genoeg van krijgen en moest hem nog een keer aan. 

De fantastische en gevaarlijke outfit van Sharon Pieksma

Sharon heeft al een keer eerder deze fantastische outfit aangehad. Het heerlijke doorschijnende pakje droeg Sharon tijdens een festival in Afrika. Het land en de mensen hebben echt indruk gemaakt op de knappe dame. Zo erg zelfs, dat Sharon het niet kon laten om meer te posten. Ze vond het daar zó geweldig en ze was ook helemaal weg van deze outfit. Dat laatste kan je ook wel zien op de foto’s. Sharon neemt allemaal verschillende houdingen aan tijdens de shoot en doet echt haar uiterste best om er wat moois van te maken. En daardoor kunnen we nu met zijn allen genieten van de heerlijke outfit van Sharon Pieksma.

Lees ook: Video: Sharon Pieksma huppelt over het strand in minuscule badkleding
Sharon Pieksma wordt gevaarlijk in panterprint

De outfit die Sharon draagt laat veel van haar zien aangezien hij nogal doorschijnt. Dat is helemaal niet erg, want het prachtige van Sharon Pieksma moet je ook helemaal niet achter een dikke laag stof willen verbergen. Dat moet getoond worden aan de wereld. Maar Sharon draagt nu wel een pakje dat haar verdacht veel doet lijken op een roofdier. Ze neemt ook in haar fotoreeks een wat meer gevaarlijke houding aan. Betekent dit dat Sharon klaar is om alle mannen van Nederland met huid en haar te verslinden. Dat klinkt nogal gevaarlijk, maar tegelijkertijd zou je er ook geen nee tegen durven zeggen. Sharon maakt met haar outfit dus veel los bij mensen. Het is geen wonder dan ook dat de outfit door zoveel van haar fans echt heel erg leuk wordt gevonden. Sharon wordt in de reacties onder de foto overladen met leuke complimentjes.
Sharon Pieksma is het model met de meest knappe lach

De woest aantrekkelijke dame in kwestie is niet alleen maar heel verleidelijk, maar kan ook heel erg goed lachen op camera. Als Sharon lacht, dan is dat aanstekelijk. Dan wordt je eigenlijk meteen al weer vrolijk. Het maakt niet uit hoe je dag eruit zag, als Sharon naar je lacht dan is het ook meteen weer goed. Met haar lieve lach weet ze natuurlijk al haar volgers te betoveren. En dat is nog wel bijzonder. Want er zijn maar weinig modellen die dat alleen met hun lach kunnen. Maar bij Sharon voelt dat zo oprecht, dat je wel betoverd raakt. De knappe dame is er sowieso een om rekening mee te houden. Ze weet namelijk keer op keer zonder moeite de meest spannende foto’s te maken. En dat talent is natuurlijk iets waar iedereen blij van wordt. Want meer mooie foto’s van Sharon Pieksma, is absoluut een positieve verandering voor de wereld. Daar zit iedereen op te wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!