Video: Sharon Pieksma huppelt over het strand in minuscule

Datum: 

Categorie:

De knappe Sharon Pieksma heeft weer een heerlijk fotootje geplaatst van zichzelf en deze keer in wel heel erg kleine .

Sharon Pieksma gooit hoge ogen in kleine

Het prachtige model heeft maar weer eens een nieuwe foto geplaatst. Je moet voor je volgers toch een beetje relevant blijven. Sharon doet dat met haar geweldige fotografie. Haar komt altijd super mooi over op de foto’s die ze met haar fans deelt. Op haar nieuwste video die wel heel erg goed wordt ontvangen door haar volgers, heeft Sharon maar een piepklein badpakje aan. En haar volgers kunnen dat wel waarderen. Die kwijlen bijna van de video. Er is alleen één ding een beetje jammer aan de video. Sharon loopt namelijk steeds verder weg, waardoor je steeds minder van haar kan zien.

Lees ook: Sharon Pieksma poseert in voor heerlijke foto

Eigenlijk is Sharon Pieksma een heel ondeugend dametje

Ze kan soms best wel onschuldig ogen, maar eigenlijk is het knappe model best wel een ondeugend dametje. Zo heeft ze redelijk vaak een leuk kiekje op haar Instagram staan waar ze een verleidelijke pose aanneemt, een wel heel klein of strak pakje draagt of haar volgers erg aan het plagen is. Sharon Pieksma houdt wel van een beetje plagen. Kijk bijvoorbeeld naar de foto hieronder. Die is bijna helemaal normaal, maar dankzij haar lach en blik wordt het toch gelijk een heel ander beeld waar je naar zit te kijken.

Sharon Pieksma weet goed te verleiden

Dat Sharon dus hele verleidelijke foto’s kan maken, dat staat wel vast. Maar sommige foto’s zijn wel gelijk iets verleidelijker dan andere. Zo heeft de foto hierboven nog steeds wel iets onschuldigs, maar de foto hieronder is absoluut bedoeld om te verleiden. En dat lijkt best wel goed te gaan. Als Sharon haar best doet en die poses aanneemt met de juiste kledingstukken erbij, dan kan ze extreem verleidelijk overkomen. Dat zorgt er natuurlijk weer voor dat het model stukken interessanter is voor fotografen om mee te werken. Want met Sharon ben je eigenlijk al snel verzekerd van een goede foto. Als er iets is wat het knappe model kan, dan is het wel het maken van prachtige kiekjes.
De prachtige vormen van Sharon Pieksma

Als deze foto’s je iets vertellen over Sharon Pieksma, dan is het wel dat de knappe dame een ongelooflijk knap gevormd heeft. Je kan het al goed zien op de foto hierboven. Sharon heeft zeker wel geluk gehad als het om haar genen aankomt. Ze heeft namelijk een flink stukje voor op andere vrouwen. Dat kan je wel zien. Ze is op de foto hierboven wel veel verleidelijker dan menig vrouw in Nederland. En ze heeft voor een deel haar prachtige vormen aan te danken. Maar een ander deel dat meespeelt is haar speelse persoonlijkheid. Sharon weet haar prachtige erg goed te presenteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!