Video: Sharon Pieksma huppelt over het strand in minuscule badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Sharon Pieksma heeft weer een heerlijk fotootje geplaatst van zichzelf en deze keer in wel heel erg kleine badkleding.

Sharon Pieksma gooit hoge ogen in kleine badkleding

Het prachtige model heeft maar weer eens een nieuwe foto geplaatst. Je moet voor je volgers toch een beetje relevant blijven. Sharon doet dat met haar geweldige fotografie. Haar lichaam komt altijd super mooi over op de foto’s die ze met haar fans deelt. Op haar nieuwste video die wel heel erg goed wordt ontvangen door haar volgers, heeft Sharon maar een piepklein badpakje aan. En haar volgers kunnen dat wel waarderen. Die kwijlen bijna van de video. Er is alleen één ding een beetje jammer aan de video. Sharon loopt namelijk steeds verder weg, waardoor je steeds minder van haar kan zien.

Lees ook: Sharon Pieksma poseert in ondergoed voor heerlijke foto

Eigenlijk is Sharon Pieksma een heel ondeugend dametje

Ze kan soms best wel onschuldig ogen, maar eigenlijk is het knappe model best wel een ondeugend dametje. Zo heeft ze redelijk vaak een leuk kiekje op haar Instagram staan waar ze een verleidelijke pose aanneemt, een wel heel klein of strak pakje draagt of haar volgers erg aan het plagen is. Sharon Pieksma houdt wel van een beetje plagen. Kijk bijvoorbeeld naar de foto hieronder. Die is bijna helemaal normaal, maar dankzij haar lach en intieme blik wordt het toch gelijk een heel ander beeld waar je naar zit te kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma)

Sharon Pieksma weet goed te verleiden

Dat Sharon dus hele verleidelijke foto’s kan maken, dat staat wel vast. Maar sommige foto’s zijn wel gelijk iets verleidelijker dan andere. Zo heeft de foto hierboven nog steeds wel iets onschuldigs, maar de foto hieronder is absoluut bedoeld om te verleiden. En dat lijkt best wel goed te gaan. Als Sharon haar best doet en die poses aanneemt met de juiste kledingstukken erbij, dan kan ze extreem verleidelijk overkomen. Dat zorgt er natuurlijk weer voor dat het model stukken interessanter is voor fotografen om mee te werken. Want met Sharon ben je eigenlijk al snel verzekerd van een goede foto. Als er iets is wat het knappe model kan, dan is het wel het maken van prachtige kiekjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Pieksma (@sherpieksma)

De prachtige vormen van Sharon Pieksma

Als deze foto’s je iets vertellen over Sharon Pieksma, dan is het wel dat de knappe dame een ongelooflijk knap gevormd lichaam heeft. Je kan het al goed zien op de foto hierboven. Sharon heeft zeker wel geluk gehad als het om haar genen aankomt. Ze heeft namelijk een flink stukje voor op andere vrouwen. Dat kan je wel zien. Ze is op de foto hierboven wel veel verleidelijker dan menig vrouw in Nederland. En ze heeft voor een deel haar prachtige vormen aan te danken. Maar een ander deel dat meespeelt is haar speelse persoonlijkheid. Sharon weet haar prachtige lichaam erg goed te presenteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!