Video: Sharon Pieksma laat haar troeven volledig vrij tijdens stuiterend optreden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Sharon Pieksma doet naast modellenwerk ook een beetje plaatjesdraaien. En haar laatste optreden was echt genieten. 

Sharon Pieksma liet alles los tijdens nieuwste optreden

Met haar verleidelijke outfit wist Sharon Pieksma tijdens haar nieuwste optreden flink wat los te maken bij haar publiek. De knappe dame had een hypnotiserend pakje aangetrokken waar haar vrouwelijke vormen erg strak in gewikkeld waren. En aangezien Sharon tijdens haar optredens vaak helemaal los gaat, stuiterden haar vrouwelijke vormen ook flink op en neer. En daardoor had het publiek tijdens het optreden van Sharon nog net even wat meer te genieten dan wellicht in eerste instantie de bedoeling was. Al weet Sharon natuurlijk ook heel erg goed wat ze doet als zo’n verleidelijk pakje aantrekt. Het zorgt er in ieder geval voor dat de mensen in het publiek het meteen naar hun zin hebben.

Lees ook: Video: Sharon Pieksma laat zich nog één keer in doorzichtig pakje zien
Sharon Pieksma schudt de zorgen van zich af op Ibiza

Natuurlijk is een avond plaatjes draaien voor Sharon ook gewoon een avond werken, maar dat mag ze dan wel doen op Ibiza. Dat moet toch een stukje fijner voelen dan aan het werk gaan in Nederland. Met haar verleidelijke outfit schudt Sharon de zorgen van zich af. De knappe dame weet iedereen in het publiek de avond van hun leven te bezorgen. Daar hoeft ze ook gelukkig niet zo heel erg veel voor te doen. Haar prachtig gevormd zorgt voor het meeste plezier en de snelle plaatjes die Sharon dan draait maken het feestje natuurlijk helemaal af. De verleidelijke dame weet wel hoe ze ervoor moet zorgen dat haar publiek het naar hun zin heeft. En aangezien Sharon het heerlijk vindt om op te treden, zal ze voorlopig nog niet stoppen met dit soort leuke feestjes.

Lees ook: Foto: Sharon Pieksma toont de royale inhoud van haar openhangende jasje
Sharon weet wel hoe ze los moet gaan

Als er iets is wat de aantrekkelijke blondine goed kan doen, dan is het wel helemaal los gaan op muziek. Dat bewijst ze vaak wel tijdens haar geweldige dj sets op de feestjes waar ze komt. Sharon draait niet alleen maar de plaatjes, maar ze zorgt er ook nog eens voor dat de sfeer er goed in blijft zitten. Met haar snelle en verleidelijke danspasjes weet de knappe dame namelijk haar publiek heerlijk in de mood te krijgen. Die krijgen van het kijken naar Sharon al helemaal zin in dansen. En dat is natuurlijk wel de bedoeling. Elk feestje waar Sharon komt is gelijk een hit. En dat komt natuurlijk vanwege de energie die de knappe blondine met zich mee brengt. Dankzij Sharon Pieksma wordt elk feestje een genot. Daarom wordt de knappe dame ook zoveel gevraagd als dj. Ze weet namelijk precies hoe ze een publiek goed moet beïnvloeden om lekker los te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!