Sharon Pieksma poseert in voor heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sharon Pieksma heeft weer eens een nieuwe foto online gezet. En ook deze foto is er weer eentje om van te smullen. 

Het geweldige model heeft een nieuwe foto op haar Instagram profiel gezet en deze foto heeft gelijk voor een hoop mooie reacties gezorgd. Dat is ook niet zo gek, want op de foto heeft Sharon Pieksma alleen maar een spannend setje aan. En dat zorgt er natuurlijk wel voor dat de foto door vele mensen bekeken en leuk gevonden wordt. Sharon vindt het allemaal wel best. Ze heeft een prachtig en is niet bang om dat aan de wereld te tonen. Sterker nog, ze loopt er, of in het geval van de foto zit ze, trots mee rond. Deze foto van Sharon moet je absoluut gezien hebben als je een fan bent van deze knappe dame.

Lees ook: Foto: Schaars geklede Sharon Pieksma blaast op enorme toeter
De verleidelijke blik van Sharon Pieksma

Het aantrekkelijke model is natuurlijk beeldschoon op de foto. En dat komt niet alleen maar door haar fantastische en verleidelijke setje. Die helpen wel mee, maar het echte gehieme wapen van Sharon Pieksma is haar verleidelijke blik. Die helpt haar pas echt met het overwinnen van de harten van haar volgers. Het knappe model weet ook precies welke blik ze op moet zetten om ervoor te zorgen dat de foto het meeste effect heeft. Dat is natuurlijk een talent op zich. Het zorgt er in ieder geval voor dat alle foto’s van Sharon Pieksma een grandioos groot succes worden. En daar hoeft de prachtige dame niet eens wat voor te doen, behalve zichzelf zijn.
Sharon Pieksma ontspant in helder bad

Als Sharon Pieksma niet druk is met het maken van een nieuwe verleidelijke foto, dan houdt ze zich wel bezig met ontspannen. Zo balanceert ze haar drukke leventje een beetje. En niets helpt haar beter te ontspannen dan een heerlijk bad nemen. Dat doet Sharon dan ook met het grootste gemak. Zoals je kan zien is ze op de foto ook helemaal in haar element. De prachtige brunette vindt het heerlijk om even de rust op te zoeken en zichzelf onder te laten dompelen in luxe en verwenning. En dat is precies wat ze met deze ontspannen middag gedaan heeft.
De artistieke kant van Sharon Pieksma

Behalve hele verleidelijke foto’s, neemt Sharon ook de tijd om haar artistieke kant naar boven te laten komen. En dat doet ze door het maken van een aantal artistieke foto’s. Zo heb je Sharon waarschijnlijk nog nooit gezien. Natuurlijk zijn deze foto’s ook flink aantrekkelijk, maar ze halen net even een andere kant in Sharon naar boven dan de meeste andere van haar foto’s. Zo leer je Sharon door middel van haar foto’s op Instagram echt door en door kennen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.