Video: Sharon Pieksma blaast zonder kleding op enorme toeter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sharon Pieksma heeft gevoel voor muziek! De blondine speelt blijkbaar het mooist als ze zo min mogelijk aan heeft…

Sharon Pieksma maakt interessante geluiden met flinke staaf

Het is absoluut geen geheim dat model en dj, Sharon Pieksma, een enorm getalenteerde vrouw is. Ze maakt succesvol muziek die ze vervolgens ook zelf op feestjes mag draaien vanachter de mengtafel. Daarnaast is ze een oogverblindende vrouw met een heerlijk lijf. Daaraan heeft ze dan ook haar modellen carrière te danken. Intussen is ze vooral bezig met haar muziek en staat haar modellenleven even op een laag pitje. Iedereen die Sharon op Instagram volgt, weet wel een beetje dat deze dame ook nog eens heel erg in contact is met haar spirituele en natuurlijke kanten. Regelmatig neemt ze de tijd om tijd door te brengen met de natuur en helemaal tot zichzelf te komen. Onlangs plaatste ze een video van een hele interessante combinatie van natuur en muziek. Ze is buiten op een kussentje op de grond gaan zitten en draagt werkelijk helemaal niks! Het enige dat haar lijf bedekt is een omgeslagen dekentje. Ze zit wijdbeens met een grote toeter tussen haar benen waar ze hele aparte geluiden op maakt. De video laat alleen de achterkant van deze prachtige vrouw zien, maar dat is al genoeg. Ze laat dus een beetje nog aan de fantasie over.

Sharon Pieksma doet verleidelijk dansje in badkuip

Wanneer je een succesvolle carrière hebt, is het ook heel belangrijk om af en toe even je rust te pakken. Sharon heeft een druk leven. Dat blijkt wel uit haar Instagram tijdlijn en verhaal. Haar meditatie momentjes komen ook allemaal op Instagram en daarmee is Sharon eigenlijk ook, naast model en dj, influencer. Ze blijft bezig met haar volgers en fans en krijgt daar veel positieve feedback op. Af en toe moet óók Sharon even een momentje voor haarzelf pakken zonder sociale media. Dat lijkt bijna niet mogelijk. Onlangs plaatste ze weer een video op haar Instagram verhaal waarin ze zichzelf heeft gefilmd terwijl ze in bad ligt. Je zou denken dat zo’n schoonmaakbeurt wel even een lekker rust moment is voor jezelf, maar Sharon denkt daar anders over. Ze wil haar ervaringen graag delen met haar fans en volgers. Ze heeft een heerlijk rustgevend muziekje op gezet en beweegt haar armen sierlijk heen en weer. De tekst die ze er zelf bij heeft geschreven leest: “Dancing with the steam”, wat vertaalt naar: “Dansen met de stoom”.

Jurkje van Sharon Pieksma waait bijna van haar lijf

Eventjes geleden was het feest! Sharon was namelijk jarig deze maand. Ze is 28 geworden en daarmee nog een prachtige en hartstikke jonge griet! Om het te vieren plaatst ze een video op haar Instagram in een ontzettend loszittend jurkje. Aangezien het ook nog eens heel hard waait, lijkt het alsof ze haar kledingstuk elk moment kan verliezen. Gelukkig, of helaas, gebeurt dat niet. Sharon lacht lief naar de camera en draait zich dan om. De wind zorgt er nog even voor dat we een goed uitzicht krijgt op haar achterste en dan stopt de video.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.