Video: Schuddende Roxy Dekker laat mannen hunkeren met nieuw nummertje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Roxy Dekker laat van zich horen met een ontzettend goed nieuw nummer. En natuurlijk moeten daar mooie beelden bij. 

De prachtige zangeres Roxy Dekker weet met haar hots altijd wel de juiste snaar te raken. De jonge zangeres gaat als een speer en dat komt door al haar geweldige nummers die ze er zonder moeite uit lijkt te gooien. Roxy weet exact wat haar volgers willen zien en horen en doet daar haar voordeel mee. De mooie blondine heeft nu ook weer een leuk nummer online gezet, waarmee ze alle mannen van Nederland laat hunkeren naar meer. En dat komt vanwege haar mooie outfit, prikkelende lyrics en geweldige outfit. Kijk dus snel hier de clip van Roxy en laat je verbazen door dit megatalent.

Roxy Dekker is de muzieksensatie van 2024

Als je Roxy nog niet kent, houd je dan maar vast, want je gaat kennis maken met de muzieksensatie van 2024. De Amsterdamse Roxy Dekker heeft zichzelf in korte tijd op weten te werpen tot dé nieuwkomer waar iedereen over praat. Met hits als “Anne-Fleur Vakantie” en “Satisfyer”, die heel TikTok in zijn greep hielden, weet Roxy zichzelf goed in het daglicht te zetten. Haar teksten zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de studentenkroegjes van Nederland.

De inspirerende carrière van Roxy Dekker

Hoewel Roxy nu pas 19 jaar oud is, heeft ze al een behoorlijke staat van dienst. In 2019 nam ze deel aan het Junior Songfestival, maar het was pas in 2021 dat ze echt opviel als soloartiest. Met haar covers van bekende liedjes op TikTok wist ze al snel een grote hoeveelheid fans aan zich te binden. Maar het was pas met haar eigen nummers “Anne-Fleur Vakantie” en “Satisfyer” dat ze echt doorbrak. Met “Satisfyer” heeft Roxy bewezen dat ze meer is dan een eendagsvlieg. Het nummer heeft in slechts twee maanden tijd meer dan 10 miljoen streams behaald op Spotify. Dat is natuurlijk uitzonderlijk goed!

Roxy Dekker laat goed zien waar ze van gemaakt is

De mooie blondine is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en met goede reden. De leuke dame kan namelijk niet alleen ontzettend goed zingen, maar maakt ook ontzettend herkenbare liedjes. Haar nummers gaan over redelijk alledaagse onderwerpen, waar een hoop verschillende mensen zich in kunnen vinden en herkennen. Dat maakt het ook zo makkelijk om met elkaar te genieten van de muziek van Roxy Dekker. Deze getalenteerde zangeres heeft maar weer eens goed bewezen dat ze zeker thuishoort in de Nederlandse muziek industrie.

Zangeres Roxy Dekker ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit

Natuurlijk helpt het mee dat Roxy Dekker er ook gewoon ontzettend goed uit ziet. Dat vinden de mannen van Nederland natuurlijk net zo belangrijk als iemand die goed kan zingen. Het oog wil immers ook wat moois. En Roxy geeft dat in overvloed. De leuke blondine weet met haar mooie outfits altijd wel de blits te maken. En dat zie je op haar leuke foto’s en video’s die ze aan de lopende band met haar publiek deelt.

Al die mooie foto’s van Roxy Dekker zie je op Instagram

Je kan al die leuke content van Roxy Dekker zien op Instagram. Daar heeft de blondine een hoop mooi materiaal staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!