Video: Schaatsster Pien Hersman (20) gooit haar achterste in de strijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman neemt haar volgers graag mee in alle leuke momenten in haar leven. Dat merk je ook wel als je haar foto’s ziet!

De mooie schaatsster Pien Hersman is altijd bezig met het plaatsen van de mooiste foto’s voor haar fans. Die willen natuurlijk zoveel mogelijk kunnen genieten van de schaatsster en Pien vindt het wel fijn om haar volgers een beetje blij te maken. Dat zorgt er dan ook vaak voor dat Pien verschillende momenten uit haar leven deelt met haar fans. Bijvoorbeeld haar training routine. Die zet de schaatsster gewoon in de vorm van allemaal leuke filmpjes online, zodat haar volgers mee kunnen genieten van haar avonturen in de sportschool. En dat ziet er best wel indrukwekkend uit allemaal. Bekijk hier de video!

Lees ook: Foto: Schaatsster Pien Hersman draagt zelfs met koud weer nauwelijks bedekkend shirtje

Pien Hersman laat haar mooie achterkant zien

De leuke schaatsster laat en bijzondere kant van zichzelf zien op de video. Daar pakt Pien een gewicht op en begint vanuit haar benen te tillen. En dat zorgt er voor dat ze haar achterkant, die natuurlijk ontzettend indrukwekkend is, laat zien aan de camera. Haar volgers zijn gelijk helemaal van slag. Die hadden niet verwacht deze mooie kant van Pien gelijk te zien. En dat ze van slag zijn valt goed te begrijpen. Want de mooie vormen van Pien in haar sportbroekje zijn ook zeer indrukwekkend te noemen. Pien betovert met haar video weer een hele horde aan fans.

Lees ook: Foto: Pien Hersman laat je smelten met betoverende selfie

Pien Hersman weet er met haar foto’s altijd een feestje van te maken

De mooie schaatsster weet met haar leuke foto’s er altijd een feestje van te maken voor haar volgers. Die kunnen elke dag genieten van de mest uitzonderlijke foto’s op de tijdlijn van Pien Hersman. Van leuke outfits, mooie momenten in de sportschool en haar ongelooflijk strakke schaatspakje, Pien weet wel wat haar volgers leuk vinden om te zien. En ze laat natuurlijk geen moment voorbij gaan om haar volgers een beetje blij te maken met al die uitzonderlijke content. De foto’s van de blondine zorgen ervoor dat haar volgers zich geen moment hoeven te vervelen. Die genieten heerlijk van de leuke plaatjes die Pien met hen deelt.

Pien Hersman heeft plezier in haar auto

De mooie schaatsster maakt nog de meeste foto’s van zichzelf vanuit haar auto. Hoewel ze daar niet de meeste ruimte heeft, kan ze wel de leukste kiekjes van zichzelf schieten. En dat merk je wel aan alle mooie plaatjes die Pien deelt vanuit haar wagen. De blondine maakt de ene na de andere leuke foto en haar fans smullen ervan. Het fijne aan de auto van Pien, is dat het altijd in de buurt is voor de schaatsster. Ze gebruikt het bijna als een soort reminder voor zichzelf. Als ze in de auto stapt, moet ze even een mooie foto maken. En dat werkt natuurlijk hartstikke goed. Het levert een flinke berg aan mooie foto’s op.

Als je geen genoeg kan krijgen van Pien Hersman, moet je naar Instagram

De mooie blondine heeft een boel mooie foto’s online staan op haar Instagram account. Als je dus optimaal van de schaatsster wil genieten, dan is dat de plek om heen te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.