Video: Schaatsster Gioya Lancee (25) laat zich van achteren bespringen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gioya Lancee laat de hele wereld verbaast kijken naar haar mooie video’s. De schaatsster weet een erg goede indruk te maken. 

Gioya Lancee, de 25-jarige schaatsster weet flink indruk te maken met de plaatjes die ze online deelt met haar fans. Ze deelde een opvallend filmpje waarin ze zich van achteren liet bespringen. Deze schaatsster is niet bang om buiten het ijs ook een beetje fysiek te worden en haar gevoel voor humor is duidelijk niet verloren gegaan in al die fysieke trainingen op het ijs. Zie hier de video!

Gioya Lancee groeit flink online

Naast haar toewijding aan trainingen en wedstrijden, werkt Gioya Lancee actief aan het opbouwen van een online followers base. Ze is daarmee de zoveelste schaatsster die online ontzettend goed scoort. Met leuke filmpjes op Instagram en TikTok zoekt ze de influencer-kant op. Gioya deelt beelden van haar trainingen en van zichzelf in allerlei mooie outfits, maar ook maakt de blondine allemaal leuke filmpjes voor haar fans om van te genieten. Het filmpje waarin ze zich volledig laat bespringen, toont haar speelse kant. Haar volgers vinden het natuurlijk geweldig. Die stoppen niet meer met lachen. Natuurlijk helpt het ook mee dat Gioya een ontzettend leuke dame is om te zien. Dat maakt de video gelijk beter.

Lees ook: Foto: Schaatsster Gioya Lancee (25) is ook naast het ijs om je vingers bij af te likken

Gioya Lancee haalt indrukwekkende resultaten

Sinds ze weer terug op het ijs is, behaalt Gioya Lancee mooie resultaten. Zo wist ze een overwinning te behalen bij de Daikin Marathon Cupwedstrijd in Tilburg. In een massasprint was ze de snelste. Haar fans waren door het dolle heen met de winst van de blondine. Gioya Lancee heeft het afgelopen jaar vanwege blessures en operaties weinig kunnen doen. Ze gaf zichzelf een jaar om terug te komen, en nu, iets meer dan negen maanden na de laatste operatie, staat ze klaar om te laten zien wat ze kan. En dat gaat al stukken beter dan mensen hadden verwacht na zo’n lange revalidatie. Gelukkig gaat het weer een stuk beter met de mooie schaatsster, anders zou je haar niet nu op het ijs kunnen zien schitteren.

De charme van Gioya Lancee betovert fans

Gioya’s laat online natuurlijk meer zien dan alleen haar schaatsprestaties. Zo weet ze met haar mooie foto’s iedereen te imponeren. Het begint natuurlijk met haar mooie kapsel, maar haar prachtige blonde lokken zijn slechts het topje van de ijsberg. Haar strakke schaatspakjes, haar betoverende lach en haar atletische vormen zijn natuurlijk ook aanwezig. Daarmee weet Gioya flink de aandacht te trekken bij haar volgers. De foto’s van deze sportieve dame zijn dan ook ontzettend leuk om te bekijken. De schaatsster maakt er wel een feestje van voor haar volgers. Die krijgen altijd de meest mooie kiekjes te zien van de blondine. En daar hoeven ze niet eens om te vragen. Gioya vindt het zo leuk om een beetje van haar leven te delen, dat ze de ene na de andere mooie foto online zet.

Meer zien van Gioya Lancee kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Gioya Lancee? Dan moet je even op haar Instagram kijken. Daar staan nog veel meer mooie kiekjes van de schaatsster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.